Gasim.ro 4+

turgay senol

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Gasim.ro este un mediu online în care puteti face cumpărături în condiții de siguranță.Puteți pune întrebări și puteti face recomandari altor utilizatori de pe site in orice moment .Scopul Nostru
Prioritatea noastră pe Acest site este de a oferi un mediu sigur și de a minimiza riscul de cumpărături persoanelor care vând și cumpără produse. Astazi ,majoritatea persoanelor isi fac cumparaturile de pe internet .Scopul nostru este sa ne asiguram ca membrii nostri isi pot vinde sau cumpara cu usurinta produsele .
De ce Noi ?
Publicarea Anunturilor pe acest site este GRATUITA .Site-ul nostru nu poate fi considerat responsabil pentru achiziționarea și vânzarea produselor achiziționate sau vândute. Puteți deschide imediat un magazin pe site-ul nostru sau vă puteți expune produsele în mod individual .

Contact
Ne puteti contacta oricand .Adresa de e-mail a site-ul nostru este noreply@gasim.ro Asteptam opiniile și sugestiile dumneavoastră, precum și idei de publicitate .

What’s New

Version 1.4

minor bugs fixed

App Privacy

The developer, turgay senol, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping