Screenshots

Description

ССМ - Работнички права е мобилна апликација која на граѓаните им овозможува преку користење на своите мобилни телефони да пријават прекршување на работничките права до Сојузот на Синдикатите на Македонија. Апликацијата нуди можност за:
- Пријавување на прекршено право за себе и за друго лице
- Анонимно пријавување
- Директна комуникација со претставници на ССМ
- Следење на вести и совети од ССМ

Апликацијата е креирана и функционира согласно Законот за заштита на личните податоци. ССМ не ги споделува Вашите податоци со трети лица.

Апликацијата ССМ - Работнички права е поддржана од Меѓународната организација на трудот и Европската Унија, преку проектот Зајакнување на социјалниот дијалог.

What’s New

Version 1.0.5

Authentication fixes

App Privacy

The developer, Moveo DOO, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like