iPad Screenshots

Description

Mattekista AR bygger på prinsippet om at barn må opparbeide grunnleggende matematikkforståelse før de kan tilegne seg abstrakte symboler og algoritmer.
Mattekista AR er grunnleggende matematikk ved hjelp av AR-teknologi (utvidet virkelighet). Utvidet virkelighet gir en ny vinkling til innlæring av matematikk, og åpner for spennende alternativer til tradisjonelle oppgaver. Barna opplever tredimensjonale objekter og landskap i rommet. I Mattekista AR løser barn oppgaver ved å bruke denne teknologien.

OM AR-OPPGAVENE
I Mattekista AR finnes det fire oppgavetyper. Samtlige oppgaver løses ved å trykke og dra på skjermen.
For å se AR-objektene på skjermen må du laste ned og skrive ut en AR-plate. Denne må være synlig for kameraet for at objektene skal vises. AR-platen er tilgjengelig for nedlasting inne i appen. Applikasjonen trenger også tilgang til kameraet. Om ikke dette er angitt, kan det endres under innstillinger på enheten din.

TO ULIKE INNGANGER
Mattekista AR består av syv matematiske områder. Hvert område har en teoridel med tilhørende diskusjons- og AR-oppgaver. Teori og diskusjonsoppgavene er skjult for barna, slik at det blir enklere for dem å utforske appen på egen hånd.
Som voksen får du tilgang til dette innholdet ved å huke av for «Voksen» under innstillingene i hovedmenyen.

OM TEORI OG DISKUSJON
For at barn skal synes det er gøy å leke og boltre seg i matematikkens verden, er det viktig med engasjerte og kompetente voksne. Derfor inneholder Mattekista en teoridel, samt en del for diskusjonsoppgaver med tilhørende analoge aktiviteter. Dette gir et solid grunnlag for den matematiske samtalen som finner sted gjennom oppgaveløsningen.

I teoridelen presenteres de vanligste matematiske begrepene og fenomenene med gjenkjennelige eksempler.
Det finnes et rikt utvalg av diskusjonsoppgaver innenfor de ulike fokusområdene. Disse er ment å gi barna opplevelser av deres meninger, betraktninger og refleksjoner blir verdsatt. Forslag til løsninger blir likeverdige, og barna får erfaring med at det er en styrke å tenke på ulike måter.

What’s New

Version 1.3

Lagt til nye oppgaver i kategorien Tid.

App Privacy

The developer, Aschehoug Forlag, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like