iPhone Screenshots

Description

Momentus ger dig information och rådgivning om din hälsa efter graviditet och förlossning. I tidslinjen hittar du varje dag och vecka något nytt, framtaget av barnmorskor, läkare och fysioterapeuter. Gå kurser eller träffa en barnmorska via video.

Uppemot 90% av alla kvinnor upplever besvär av olika slag efter att de fött barn! Samtidigt upplever många att deras egen hälsa efter förlossning lite åsidosätts och många har själva svårt att värdera vad som är "normalt" och inte. Barnet får mycket fokus och regelbundna kontroller (vilket vi såklart tycker är utmärkt), men den som fött hamnar lätt i skymundan.

Vi tycker att det borde vara en självklarhet att du som fött barn får tillgång till lättillgänglig och medicinskt korrekt information om vad som händer i din kropp och ditt psyke tiden efter din förlossning. Dock upplever vi att det idag ställer stora krav på den nyförlösta att själv söka och värdera information. Detta vill vi ändra på!

Vi vill:

* Förse dig med uppdaterad och korrekt information i alla tänkbara format om vad som händer med dig och din kropp efter graviditet och förlossning.
* Skapa samhörighet mellan dig och andra kvinnor i samma situation.
* Bekräfta dig och ge dig trygghet. Du är viktig, dina upplevelser och känslor (oavsett vilka de är) är okej.
* Guida dig rätt om det faktiskt är så att du har problem eller inte mår så bra fysiskt eller psykiskt.

Genom vår tidslinje kan du få utvald information för just dig baserat på var i din resa du befinner dig.

Vilka är vi?

Vi är ett team av läkare, ingenjörer och småbarnsmammor som tröttnat på att kvinnor känner sig vilsna efter sin förlossning. Därför skapar vi Momentus - för dig, och för de 140 miljoner kvinnor som föder barn i världen varje år.

Vi vill skapa appen utifrån de funderingar du och andra nyblivna mammor har, era upplevelser och vad ni hade önskat att ni hade vetat. Är det något särskilt ämne just du vill veta mer om? Hör gärna av dig till oss dina frågor, synpunkter, tankar och önskemål på Momentus.se!

What’s New

Version 1.0.3

Ny dela-funktionalitet! Nu kan du dela artiklar, poddar och videos med nära och kära.

App Privacy

The developer, Bestla Health AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness