iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni i distributorit të licensuar nga Digitalb për Zvicër Arsat GmbH. Këtu mundë të informoheni dhe të porositni direkt produktet e Digitalb.

What’s New

Version 1.1

Diese App wurde von Apple aktualisiert, um das neueste Signierungszertifikat von Apple zu verwenden.

- Përmisime te vogla te gabimeve
- Risit mundë të shikohen edhe ne detaje

Information

Seller
Burim Muqa
Size
1.1 MB
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Albanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like