iPhone Screenshots

Description

* For users in Serbia only. *

Jedna od najpopularnijih domaćih aplikacija, Parking Manijak, konačno dostupna i na Vašem iPhone-u!

Aplikacija za plaćanje parkinga SMS-om u Srbiji. Jednostavan i brz korisnički interfejs, slanje SMS-a u jednom koraku. Automatski detektuje poziciju korisnika i postavlja trenutni grad.

Podržava gotovo sva mesta u Srbiji.

* Besplatna aplikacija, bez reklama. *

***** Napomena *****
Molim korisnike koji imaju neki problem da ne pišu odmah komentare na AppStore, već da mi pošalju email, kako bi imali šansu da razrešimo situaciju. Ostavljanje komentara i loše ocene neće doprineti rešavanju problema u aplikaciji.

What’s New

Version 2.0.4

Osvezena baza gradova

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
50 Ratings

50 Ratings

Glista84 ,

Odlična palikacija

5 zvezdica
Iako ima par mana.

Po odabiru zone ako shvatimo da smo pogrešili broj tablice nemamo opciju da se vratimo nazad i da je promenimo već nam preostaje da gasimo aplikaciju totalno i pokrećemo ponovo.
Ili grešim ?

Podsetnik za odloženo plaćanje treba staviti na 5 min., po novom pravilu ne smeju da nam pišu kaznu u prvih 5minuta parkiranja.

Developer Response ,

Postovani,

Jako nam je krivo sto osecate da je u pitanju diskriminacija iOS aplikacije. Kao sto verovatno znate Android developeri u Srbiji ne mogu da naplacuju aplikacije, a nismo zeleli da aplikacije zatrujemo reklamama koje bi nervirale korisnike, tako da do iOS verzije nismo imali mogucnost da damo ljudima opciju da podrze nas rad posto serveri koji se koriste za funkcionisanje aplikacije i vreme ulozeno u razvoj ipak kostaju poprilicno na mesecnom nivou. Smatrali smo da je posteno dozvoliti vecini "kucnih" korisnika da unesu 2 tablice posto vecina poridica ima 2 vozila (muz/zena) dok za one sa vise vozila smatramo da nije problem da trazimo skromnu podrsku na daljem radu na aplikaciji i da pokusamo da time pokrijemo bar deo troskova servera koje placamo za istu.

Nadamo se da razumete zasto smo se odlucili na ovaj korak i iskreno se nadamo da cete jednog dana i Vi resiti da podrzite nas rad na ovoj aplikaciji.

Sve najbolje,
PM Team

NemesisPo ,

Update

Svaka cast, azurirali ste app brze od nekih banaka, samo gurajte napred!

Dexa85 ,

Sugestija

Odlicna aplikacija. Treba da se prepravi samo, Pirot, Dnevna karta za zonu 2, 110din/SAT a treba DAN.

Developer Response ,

Hvala puno na konstruktivnom komentaru i uocenoj gresci. Upravo smo ispravili propust napravljenj na dnevnoj karti za Zonu 2 za grad Pirot.

Information

Seller
Bojan Kopanja
Size
6.4 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Croatian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AviatorCode
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like