Skærmbilleder

Beskrivelse

IntoWords – støtte til læsning og skrivning
IntoWords gør det nemt for dig at læse og skrive på iPad og iPhone. Det nye og særskilte tastatur giver dig læse- og skrivestøtte, når du er online, uanset hvilken app du bruger på din tablet, da funktionerne er integreret direkte i IntoWords’ eget keyboard.
Læse- og skriveteknologi
Med IntoWords får du oplæsning med highlight og skrivestøtte i form af ordforslag, ordprædiktion, stavehjælp og oplæsning af bogstavnavn, bogstavlyd, ord eller sætning. Du får kontekstbaserede ordforslag på dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, fransk og spansk, imens du skriver. Alle ordforslag kan læses op og indsættes let i teksten med et tap.
Oplæsning på flere sprog
IntoWords kan læse op på 40 forskellige sprog og med mere end 98 stemmer. Når du bruger tastaturet, har du adgang til sprog og stemmer online.
Brug OCR til oplæsning
IntoWords app’en giver dig mulighed for at OCR-behandle dine papirdokumenter og dermed gøre tekster tilgængelige for oplæsning og redigering. Tag et billede med kameraet, lad IntoWords OCR-behandle teksten, og lyt til oplæsningen af den.

Ordbog
Adgang til IntoWords Ordbog

Målgrupper
IntoWords bruges i grundskolen, under uddannelse eller på arbejdsmarkedet af børn og voksne, der har brug for støtte til at læse og skrive, og som evt. er diagnosticeret med dysleksi eller generelle læse- og skrivevanskeligheder.Hvis din skole eller institution abonnerer på IntoWords, kan du frit downloade app’en og logge ind. Tastaturet følger automatisk med ved download af app’en – du skal blot huske at aktivere tastaturet under Indstillinger.

Vær venligst opmærksom på at du som privatkunde ikke har adgang til de læse- og skrivestøttende funktioner på iPhone samt i IntoWords tastaturet.

IntoWords iPad
Du får både en app og et tastatur med læse- og skrivestøttende funktioner. Hvis du vil arbejde offline, skal du blot hente den enkelte stemme og installere den på din iPad.
Del dine tekster med andre
IntoWords gør det let for dig at håndtere dine dokumenter direkte i app’en. Herfra kan du oprette dokumenter og dele eller sende din tekst som e-mail, besked eller på fx Twitter. Du kan også åbne din tekst direkte i en anden app.

Privatlivspolitik
Ved ibrugtagning accepterer du vores privatlivspolitik samt slutbrugerlicensaftale (EULA).
Læs mere her: https://www.mv-nordic.com/dk/om-os/#privatlivspolitik


Læs mere på vores hjemmeside: https://www.mv-nordic.com/dk/produkter/intowords

Nyheder

Version 4.2.5

Version sync

Oplysninger

Sælger
Vitec MV
Størrelse
520.9 MB
Kategori
Uddannelse
Kompatibilitet

Kræver iOS 10.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Dansk, Engelsk, Hollandsk, Norsk - bokmål, Norsk - nynorsk, Svensk, Tysk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis
Køb i app
  1. OCR $5.99
  2. IntoWords $11.99
  3. Engelsk $3.99

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide