Screenshots

Description

Ett fantastiskt verktyg till föräldrar och lärare. Guidade meditationsövningar för mindfulness för barn.

Meditationerna är Inspelad av Anneli Heed, känd från tecknade TV-serier, bio-filmer, spel m.m. för bl.a. Disney, DreamWorks, Netflix, SVT Barnkanalen, Nickelodeon, Cartoon Network m.fl.

Appen har nominerats till bästa barnapp 2017 i Danmark.

Detta får du ut av appen:

◉ Kvalitetsmeditationer till barn som är lättillgängliga och kan användas som en del av undervisning i mindfulness i skolan, institutioner och privat undervisning.

◉ En träning som minskar stress och oro, utvecklar uppmärksamhet, främjar känslomässig reglering och skapar en känsla av samhörighet, trivsel och välbefinnande.

◉ En app som rekommenderas av flera danska och amerikanska familjevägledare och psykologer.

◉ En app som idag används på otaliga danska, amerikanska och engelska skolor.

Mindfulness för barn är kvalitativa meditationer för barn skapade av den psykomotoriska terapeuten Pia Holgersen och tillverkad av app-utvecklaren Jannik Holgersen.

Denna app erbjuder steg-för-steg-instruktioner i meditation. Med en välkomnande och lugnande röst vägleds barnen genom kroppsscanning, visualisering och små andningsövningar.

Meditationerna rekommenderas till åldersgruppen från 5 år och uppåt och kan med fördel även användas av föräldrar/vuxna.

Appen innehåller:

◉ Avslappnande 5–15 minuter långa meditationer.

◉ Godnatt-meditationer.

◉ Alla ljudinspelningar är av hög kvalitet och utförda med professionell utrustning.

◉ Den härliga rogivande rösten guidar meditationerna i ett lugnt tempo för att uppnå ett totalt avslappnande tillstånd för kropp och sinne.

◉ Särskilt utvalda lugnande ljud av hög kvalitet inspelade i den Bornholmska naturen. Dessa ljud lämpar sig särskilt väl till att ge ro och hjälpa till att somna. Både för barn och vuxna.

Rekommendationer från appens användare:

”Detta är en app jag använder mig av dagligen för min son på 13 år. Ibland ber han själv om att få göra övningarna.”

”Vi är mycket nöjda med denna app. Nu är det ro i huvudet vid sängdags och både barn och vuxna sover hela natten. Toppoäng från oss.”

”Använder den till barnen på dagis. De har stor nytta av en paus i en intensiv vardag. Ofta gör vi yoga först. Mycket användarvänlig och lätt att använda.”

”Härlig app som hjälper min son och jag att hitta ro i vardagen. Endast 15 minuter räcker för att få en märkbar effekt. Han är mycket känslig och har haft mycket problem med magont, denna övning gör att han slappnar av i kroppen och lär sig känna sin egen kropp. Tack!”

”Min son på 10 år (han har ADHD och är därmed också fysiskt och psykiskt orolig/hyperaktiv) har under två månader prövat denna app och är mycket nöjd med den. Den hjälper han att komma till ro här han är ”uppe i varv” eller när han är mentalt trött eller påverkad. Vi märker på han att det hjälper både den kroppsliga oron (hyperaktivitet) men även den mentala biten genom att få tankarna riktade åt samma hål istället för att bara virvla runt. Så hemma hos oss kan både barn och föräldrar rekommendera appen.”

Vill du veta mera? Ladda ner appen och få ökad ro och närvaro i din familj.

What’s New

Version 1.1

Tack för att ni använde vår app. Den här nya uppdateringen innehåller följande:
• iPone X kompatibel
• Integritetspolicy (GDPR)
• Mindre korrigeringar
Kontakta oss och berätta vad du tycker om vår app: support@mindful-app.dk

Information

Seller
Jannik Holgersen
Size
137.6 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
4+
Copyright
Price
$5.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like