iPhone Screenshots

Description

Har du någon gång, kanske under en joggingrunda runt sjön eller en sen natt hem från krogen, liksom snubblat över konsten och stannat upp och frågat dig vad det egentligen är du ser? I sådana fall är allt som det ska. I Växjö kryllar det nämligen av konst som en del av det offentliga rummet. Den finns där för dig – oavsett om du har bott här hela ditt liv och stirrat dig blind på allt omkring dig, eller om du kommer till Växjö med helt färsk blick.

Appen Offentlig konst i Växjö finns också för dig. Just för att du, närhelst på dygnet de där bitande frågorna dyker upp, snabbt och enkelt ska kunna få ett svar. I appen finns ett femtiotal offentliga verk samlade, med bilder och fördjupande texter. Här finns också möjlighet att själv utforska konsten i utstakade slingor genom centrum, runt Växjösjön samt runt sjön Trummen och campus-området.

”Offentlig konst” kallas konstverk skapade för offentliga miljöer. Begreppet omfattar såväl konstverk finansierade av skattebetalare som konstverk med privat aktör som finansiär. Den konst som presenteras i den här appen ägs av Växjö kommun och kommunala bolag.

Appen Offentlig konst i Växjö har tagits fram av Växjö kommun och Videum i samarbete med Softwerk.

What’s New

Version 1.2.1

Bug fixes.

Information

Seller
Softwerk AB
Size
19.8 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Swedish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Softwerk AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like