Screenshots

Description

Cu aplicația Redescoperă România de la Petrom găsești cele mai frumoase destinații și obiective turistice din țară. Ai acces oriunde te-ai afla la o bază de date cu locuri care așteaptă să fie descoperite și care crește în permanență cu sprijinul utilizatorilor. Sigur poți găsi un loc pe placul tău pe care să nu-l fi descoperit încă, trebuie doar să te folosești de funcțiile aplicației:

Locuri apropiate
Vizitează chiar acum cele mai interesante locuri din apropierea ta: dintr-o singură mișcare, aplicația te localizează și îți arată obiectivele din preajmă. Sortează-le după unul dintre cele 11 filtre ca să vezi doar locurile relevante pentru tine.

Creează traseu
Folosește funcția de traseu de fiecare dată când pleci în alt oraș și vei descoperi noi locuri care merită vizitate pe drumul tău. De acum, fiecare călătorie cu mașina devine o mică vacanță prin țară.

Caută un loc
Găsește un loc anume sau pur și simplu caută după un cuvânt-cheie și aplicația Redescoperă România îți dă răspunsul instant. Îți poți alege ce tip de locuri cauți și cât de aproape să fie de tine.

Notificări
Contul de Twitter @ladruminromania te ține în fiecare zi la curent cu informații rutiere importante și recomandări de locuri.

La Drum
Marchează locurile în care ai fost, alege locurile unde vrei să mergi și compară-le cu ale prietenilor tăi ca să vă puteți plănui împreună următoarea călătorie. Dacă ai găsit un loc frumos care nu apare pe hartă, îl poți adăuga direct din aplicație ca să-l poată descoperi și alți utilizatori.

Informații utile
Aplicația este disponibilă în română și în engleză și te poți conecta prin contul de Facebook pentru acces rapid la toate funcțiile aplicației.

What’s New

Version 3.0

Noua versiune a aplicației vine cu un design complet schimbat!
•Experiența utilizatorului este îmbunătățită și simplificată
•Navigare mai rapidă în aplicație, mai ușor de folosit
•Noi versiuni de hărți
•Posibilitatea de a organiza destinațile din România în liste personale cu locurile pe care doriți să le vizitați sau locuri vizitate

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Stoica Cosmin ,

App

Nice

hamman13 ,

Nice

Aplicatie foarte utila!

Florin Albertfi ,

Părere

O aplicație plăcută la vizualizare si utila!

Information

Seller
SC Breeze Mobile Marketing SRL
Size
41.7 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like