Screenshots

Description

De SlimThuis app heeft alles in huis om je te helpen je huis veiliger te maken. Je gaat zelf aan de slag met stappen in verschillende thema’s. Brand, waterschade, inbraak en cyber. De stappen binnen de thema’s geven steeds een korte uitleg, dan een aantal stappen die je kunt nemen. De stap sluit af met tips, een video of links naar andere sites en apps die je verder kunnen helpen.

Op je startpagina zie je precies hoeveel stappen je per thema al gedaan hebt. Als je hulp nodig hebt, of advies, kan je altijd een WhatsApp gesprek starten. Onze mensen helpen je graag.

We hopen dat je op deze manier plezieriger woont, met minder schade en met een veiliger gevoel.

Persoonlijk en relevant
Als jij geen openhaard in huis hebt, wil je ook niet dat wij je tips geven over een schoorsteen. En als je een spiksplinternieuwe badkamer hebt, zijn tips over voeg- en kitwerk ook niet zo relevant. Beantwoord de vragen aan het begin van een thema, zo filtert de app precies die stappen, die voor jouw situatie het meest van toepassing zijn.
Waarom de thema’s brand, waterschade, cyber en inbraak?

• Brandschade: Jaarlijks worden gemiddeld 100.168 huishoudens geconfronteerd met een woningbrand.
• Inbraak: Inbrekers gaan meestal voor de snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn binnen te komen, hoe sneller ze opgeven.
• Waterschade: Mensen zijn er minder mee bezig, maar waterschade is een reëel risico, het komt vaker voor dan brandschade!
• Cybersecurity: Nederlanders zeggen in 71% van de gevallen niet voorbereid te zijn op cyberdreigingen. Maar we maken ons er wel drukker om dan voorheen.

App nog volop in ontwikkeling
In de app voegen we vanaf nu regelmatig nieuwe tools toe om snel, leuk en makkelijk iets in of rond je huis aan te pakken. Het gaat om preventie, om onderhoud, maar ook over gedrag. Bijvoorbeeld reminders om nooit meer te vergeten je deur op slot te doen.

Waarom doet Interpolis dit?
We zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen die jou helpen om tegenslag te voorkomen. Want tegenslag en schade zijn vervelend. Het kost naast geld ook veel tijd en energie.

De SlimThuis app is zo’n slimme oplossing. De app coacht je om schade in en om je huis te voorkomen. En zo brandschade, inbraak of wateroverlast te beperken of te voorkomen. Op een manier die bij jou past.

What’s New

Version 2.9.4

We hebben hard gewerkt aan de stabiliteit van de app en hebben een aantal vervelende bugs opgelost, weg ermee!

Information

Seller
Interpolis
Size
63.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Interpolis b.v.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like