Stvarno Važna Kartica 4+

Aprilred SRL

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Šta je Stvarno važna kartica?

Stvarno važna kartica predstavlja program lojalnosti koji sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac sa ciljem da udruži sve građane, organizacije i preduzetnike za poboljšanje života u lokalnoj zajednici.
Kupovinom u prodavnicama koji su deo Stvarno važnog tima svi koji imaju Stvarno važnu karticu ostvariće popust na sve obeležene proizvode.

Kako funkcioniše Stvarno važna kartica?

Prodavnice u vašoj zajednici koje su deo Stvarno važnog tima, pored toga što će dati popust svim korisnicima Stvarno važne kartice, određeni deo sredstava preusmeriće u Fond za zajednicu – iz koga će se finansirati ideje i inicijative po vašem izboru!

Vi kupujete jeftinije – prodavnice doniraju – zajedno odlučujete!


Kome se donira?

Na sajtu stvarnovazna.rs svi korisnici će moći da ostave svoje predloge i da glasaju za inicijativu za koju smatraju da je najpotrebnija njihovoj zajednici.
Ostavljanje predloga inicijativa i glasanje za neku od njih, moguće je prijavljivanjem na sajt koristeći jedinstveni broj koji se dobija preuzimanjem Stvarno važne kartice. Predlog sa najviše glasova dobiće sredstva iz Fonda za zajednicu i moći će da realizuje svoju inicijativu.

Sve što treba da učinite je da provučete karticu pri kupovini u svakoj prodavnici koja je deo našeg Stvarno važnog tima i obezbedite svojoj zajednici ono što je stvarno važno.

What’s New

Version 1.3

minor bug fixes, optimizations.

App Privacy

The developer, Aprilred SRL, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Shopping
Business
News
Utilities
Travel

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities