Skærmbilleder

Beskrivelse

Med SubReader har du mulighed for at få læst underteksterne højt på dine yndlings film og serier. Du kan bruge SubReader ligemeget om du ser film på de store streaming tjenester som Netflix, Disney Plus, Viaplay og HBO Nordic, i biografen eller på film i skolen. SubReader er et helt anonymt værktøj, så du kan tage med til filmaften eller i biografen og være med som alle andre.

Du kan helt gratis bruge SubReader i biografen og hvis du vil bruge det til dine yndlings streamingtjenester, har du mulighed for at tilmelde dig SubReader Plus. Som et betalt medlem, får du fri adgang til oplæsning af undertekster på Netflix, HBO Nordic og Viaplay. Ligeledes får du adgang til vores nye stemmer, som bygger på kunstig intelligens, hvilket får dem til at lyde helt menneskelige.

--------------------------------------------------------------

Hvis du vælger at købe SubReader Plus, vil betaling ske over din iTunes-konto, og fornyelsesgebyret vil blive opkrævet inden for 24 timer før, den nuværende periode slutter. Den automatiske fornyelse af abonnementet kan til enhver tid slås fra ved at gå til indstillingerne i iTunes Store, efter at købet er foretaget. Den nuværende pris for et SubReader Plus-abonnement er DKK 49 /mdr. Abonnementet kan ikke annulleres, mens den aktive abonnementsperiode er igangværende. Hvis du vælger ikke at købe SubReader Plus, kan du stadig bruge SubReader appen gratis i understøttede biografer.

Privatlivspolitik: https://subreader.dk/privacy
Vilkår: https://subreader.dk/terms

Nyheder

Version 6.0.6

- Bug fixes

Vurderinger og anmeldelser

4.5 ud af 5
2 vurderinger

2 vurderinger

sarah_bnv9898 ,

Purchase

Hi, I just bought the app and it says that I have a 14-day free trial. Does that mean that after 14 days it will automatically subscribe and costs money?
Because I don’t want to. I want to delete the app cuz I actually just subscribed to netflix and it already comes with subtitles.
Thanks

Svar fra udvikler ,

Hi Sarah, after the 14 day free trial you will not be charged automatically! :-)
The app is meant for people who have trouble reading the subtitles, so it can read it aloud for them :-D

Oplysninger

Sælger
Subreader ApS
Størrelse
31.8 MB
Kategori
Værktøjer
Kompatibilitet

Kræver iOS 12.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk - bokmål, Svensk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis
Køb i app
  1. SubReader Plus 5,99 $
  2. SubReader Plus 37,99 $
  3. SubReader Plus 5,99 $

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide