Svampguiden 4+

semaro

    • $6.99
    • Offers In-App Purchases

iPhone Screenshots

Description

Svampguiden+ och Svampguiden är de officiella apparna för den populära siten svampguiden.com. Notera att Svampguiden Classic kommer att fasas ut och vi rekommenderar er därför att ladda ner Svampguiden+ istället.

Svampguiden Classic har funnits sedan 2010 och är en svampbok för iPhone som beskriver 100 av våra bästa matsvampar i text och bild. Totalt finns över 200 arter beskrivna och illustrerade med över 600 bilder. I anslutning till varje artbeskrivning finns bilder samt länkar till förväxlingssvampar så du enkelt kan se vilka svampar som är snarlika. Databasen är naturligtvis integrerad i applikationen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information.

Det finns också en enkel svampnyckel som kan guida dig fram till rätt artbestämning. Genom att svara på enkla JA- och NEJ-frågor om svampen du har hittat kan du få vägledning och tips om vad det kan vara för art.

Du kan även spara dina svampställen med hjälp av iPhones inbyggda GPS och kartfunktioner vilket gör det enkelt att hitta tillbaka när som helst. Känner du dig givmild kan du välja att dela med dig av dina svampställen till vänner och bekanta via några enkla tryckningar.

Michael Krikorev som står för bilder och beskrivningar är svampexpert och utbildad biolog. Han arbetar som mykolog och lärare och leder svampkurser och utflykter om höstarna. Michael har också skrivit flera svampböcker och driver hemsidan svampguiden.com som är Sveriges mest besökta svampsida.
Besök gärna hemsidan där det finns ett aktivt forum, recept och mer information om svampar.

Glöm heller inte bort att titta på appen Svampguiden+ som har ännu fler funktioner och mer innehåll.

Vi hoppas att du får stor nytta av Svampguiden för iPhone, och lycka till i svampskogen!

What’s New

Version 2.11

∙ Vi har rättat en bugg som gjorde att man inte kunde navigera till rätt art under "Lista svampar"
∙ Notera att Svampguiden Classic kommer att fasas ut och vi rekommenderar er därför att ladda ner Svampguiden+ istället

Lycka till i svampskogen!

App Privacy

The developer, semaro, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • User Content
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Reference
Education
Reference
Reference
Reference
Education