Screenshots

Description

Nu finns äntligen nästa generations svampguide på AppStore. Svampguiden Classic har i mer än 10 år varit den ledande svamp appen på AppStore och nu följer vi upp med en ännu bättre version!

Vad sägs om detta?

* Över 200 arter beskrivna och illustrerade med över 1100 bilder och flertalet filmer.

* I anslutning till varje artbeskrivning finns bilder samt länkar till förväxlingssvampar, så att du enkelt kan se vilka svampar som är snarlika. Vissa arter har även filmer, där Michael Krikorev och Helena Björnström på ett pedagogiskt sätt beskriver arten och vad som utmärker den.

* Smarta funktioner så som filtrering på olika attribut och den klassiska svampnyckeln för att hjälpa till med artbestämning.

* Svampquiz för att testa dina kunskaper och lära dig mer om skogens guld.

* Spara dina svampställen med hjälp av iPhones inbyggda GPS och kartfunktioner för att enkelt att hitta tillbaka när som helst. Du kan även lägga till foton och kommentarer till dina svampställen, samt om du är snäll, dela dina svampställen via e-post eller SMS till dina bekanta.

* Dina markerade svampställen och favoritsvampar lagras om du vill på ditt iCloud konto och synkroniseras på så sätt mellan alla dina enheter.

* Stöd för import och export av svampställen i GPX format (ett format som används av många andra program och GPS enheter).

* Databasen är naturligtvis integrerad i appen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information.

* Fullt stöd för iPhone och iPad i både porträtt- och landskapsläge.

* Stöd för att föra över dina sparade favoriter och svampställen från Svampguiden Classic till Svampguiden+

Michael Krikorev som står för bilder och beskrivningar är svampexpert och utbildad biolog. Han arbetar som mykolog och lärare och leder svampkurser och utflykter om höstarna. Michael har också skrivit flera svampböcker och driver hemsidan svampguiden.com som är Sveriges mest besökta svampsida. Besök gärna hemsidan där det finns ett aktivt forum, recept och mer information om svampar.

Vi hoppas att du får stor nytta av Svampguiden+, och lycka till i svampskogen!

What’s New

Version 1.6.7

• Vi har rättat några mindre buggar i appen.

Lycka till i svampskogen!

App Privacy

The developer, semaro, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Location
  • User Content
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like