Description

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin)
- Kohët e namazit
- Shënime nga takvimi
- Lajmërimi për hyrjen e kohës së namazit
- Mundësi për lajmërim para kohës
- Tregimi për kohën e ardhshme
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

What’s New

Version 2.7.2

Te dhenat per vitin 2020

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
64 Ratings

64 Ratings

Besir91 ,

Nuk funksionon

Pse nuk po funskionon per iphone.. a keni me lshu ndonje update per me rregullu?

toni1104 ,

Njoftimet e crregullta

Prej nje update-i ne vitin e kaluar (ose para dy viteve nuk e mbaj ne mend mire) per ta bere te perdorshem per iphon-et e rinje, lajmerimet nuk ka rendesi se si i rregullon ne aplikacion, ato vijne ne kohet e namazit.
Tash per tash ne iphone 6s-shin tim ios 12 lajmerimet vijne si duhet betem nese nuk e hap takvimin fare, po qe se e hap atehere per namazin ne vazhdim lajmerimi vije ne kohen e namazit, jo ne kohen e percaktuar nga une.
Shpresoj qe nga pershkrimi im do te jeni ne gjendje ta simulomi problemin dhe te vini deri tek largimi i tij sepse vertet eshte problem shume i merzitshem sa qe ndonjehere betem per te mos e hapur programin, oren e namazit e shikoj ne webfaqe sepse nese e hap prishet lajmerimi per ate kohe, e kjo ka pase ndonjehere edhe pasoja ne namaz me xhemat ne xhami.

srckiči ,

Nuk punon

This app is amazing, but for two or three days it just doesn’t work.
Please make it work again

Information

Seller
Hasan Cana
Size
8 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 and watchOS 5.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like