Screenshots

Description

Szabadságra vagy szolgálati útra készül külföldre és nem ismeri a helyi nyelvet? Vásárolni, étteremben enni, szállást keresni, autót bérelni, este szórakozni viszont külföldön, idegen környezetben is szoktunk. Épp ezért nélkülözhetetlen segédeszköz az Útiszótár minden olyan országban, ahol nem ismeri a nyelvet. Ezen kívül a helyi lakosok mindig örömmel veszik, ha legalább megpróbál kommunikálni az ő saját nyelvükön.

Angol nyelven megérteti magát 89 országban, német nyelven 10 országban és olasz nyelven 7 országban, de az Útiszótár segít boldogulni gyakorlatilag bárhol a világon.

Az Útiszótár teljes, 22 nyelvet tartalmazó kollekciójával 215 országban (lásd http://www.ismartphrase.com/ervenyesites-utiszotar-orszagok) értetheti meg magát. Már nincs szüksége sem útikalauzra sem szótárakra.

Minden útiszótár az utazáskor és a mindennapi életben leggyakrabban használt 31 témára van osztva (pld. üdvözlés és bemutatkozás, időjárás, tömegközlekedés, étkezés, szállás, bank).

Az egyes témák mondatokat (kifejezéseket vagy szavakat) tartalmaznak, melyeket anyanyelvi beszélők készítettek el. A témák tartalma kiterjed a leggyakoriabb helyzetekre, amelyek önre utazásai során várhatnak. A mondatokat nem csak elolvashatják, de meg is hallgathatják, így a kiejtés begyakorlása gyerekjáték lesz. Ha mégsem mer majd beszélni, akkor sincs semmi baj, elég, ha a mondatot hangosan lejátssza, és az alkalmazás ön helyett fog „beszélni”.

INGYENESEN és kötelezettségmentesen próbálja ki, hogy hogyan működik az alkalmazás és mi mindent tartalmaz. Ezután, ha akarja, az alkalmazáson keresztül közvetlenül megvásárolhatja az ön által választott nyelv hangfelvételeit, vagy az útiszótár egész gyűjteményét minden nyelven.

A nyelvek egyenkénti, vagy a komplett kollekció kedvezőbb áron való megvásárlása után a mondatok bármikor letölthetők az ön iPhone-jára, iPad-jére vagy iPod touch-ára. Ezután a kifejezések már internetkapcsolat nélkül is az Ön rendelkezésére állnak Az egyes útiszótárak néha eltérnek egymástól, mivel figyelembe veszik az adott ország sajátosságait (földrajzi, gasztronómiai, kulturális stb.).

Minden nyelven megtalálják ezt a 31 témát:
* ÁLTALÁNOS KIFEJEZÉSEK
* KÖSZÖNÉS ÉS BEMUTATKOZÁS
* KÉRDŐSZÓK ÉS ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
* ELLENTÉTES ÉRTELMŰ SZAVAK
* SZÁLLODA, ELSZÁLLÁSOLÁS
* ÉTTEREM
* REGGELI
* ELŐÉTELEK
* LEVESEK
* HÚS
* HALAK ÉS TENGER GYÜMÖLCSEI
* KÖRETEK
* ZÖLDSÉG ÉS SALÁTA
* GYÜMÖLCS ÉS SÜTEMÉNY
* ITALOK
* PANASZ
* UTAZÁS VONATTAL
* UTAZÁS REPÜLŐGÉPPEL
* UTAZÁS HAJÓVAL
* VÁROSI TÖMEGKÖZLEKEDÉS
* TAXI
* AUTÓKÖLCSÖNZŐ
* MŰEMLÉK LÁTOGATÁS
* SZABADIDŐ ÉS KULTÚRA
* BOLTOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK
* BANK
* POSTA
* TELEFON
* DÁTUM, IDŐ ÉS IDŐJÁRÁS
* SZÁMOK
* VÉSZHELYZET

Minden útiszótár hozzávetőleg tartalmaz:
* 600 mondatot (a konkrét nyelvkészlettől függően)
* 30 percnyi hangfelvételt
* 770 egyedi szót (szókincs)

What’s New

Version 3.1

Thank you for your feedback - we process all of them.

* optimalization for iOS 9
* new function in the application
* minor improvements in the application

If you have any comments, send them support@euvit.com please. That is only way to let us know. We appreciate your positive reviews. Thank you.

Information

Seller
Euvit, s.r.o.
Size
64.4 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Hungarian

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Angol $2.99
  2. Spanyol $2.99
  3. Egész készletet $19.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like