VEUANOIA 4+

Albert Escobar

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Benvingut a la Veu de l’Anoia, el periòdic amb més de 40 anys de presència a la comarca de l’Anoia, consolidat com a líder i referent en l’àmbit de la informació comarcal.
Aquesta app et permet llegir la rèplica digital del diari veuanoia.cat, el qual és un mitjà íntegrament escrit en català i fet en clau comarcal. Una de les característiques de la premsa comarcal és la proximitat i La Veu de l’Anoia i veuanoia.cat recullen el dia a dia tenint les pàgines obertes a tothom. Aquesta app és un complement a la premsa d’abast nacional per als lectors que tenen un interès per acostar-se a l’actualitat comarcal.
La Veu de l’Anoia forma part i és membre fundador de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació Catalana). La Veu de l’Anoia manté estret contacte amb setmanaris de proximitat de les comarques veïnes, així com amb diaris d’abast nacional, amb qui comparteix continguts.

Som una premsa veraç i seriosa que sense els nostres lectors, lectores i subscriptors no seria possible, i aquest acompanyament ens encoratja a denunciar les injustícies, a fer públics fets i esdeveniments (bons i dolents). En resum, a explicar la realitat de l’actualitat de la comarca de l’Anoia.

Al llarg de la nostra trajectòria professional hem estat mereixedors de diferents premis, els més destacats dels quals són:
• PREMI TASIS TORRENT 1998
• PREMI AVUI DE PREMSA COMARCAL 1993
• PREMI MILLOR PORTADA DE LA PREMSA COMARCAL 2013
• PREMI UEA 2017
• PREMI MILLOR PORTAL DIGITAL DE LA PREMSA COMARCAL 2018
• PREMI A LA MILLOR PUBLICACIÓ A LA NIT DE LA PREMSA DE L’APPEC 2020
• PREMI MILLOR PORTADA DE LA PREMSA COMARCAL 2022

Expliquem notícies dels 33 municipis que formen part de la comarca de l’Anoia així com de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) i de Collbató (Baix Llobregat Nord)


. La descàrrega de l’aplicació és totalment gratuïta. Pots consultar des d’aquí totes les notícies de veuanoia.cat.

. Els subscriptors de l’edició impresa de La Veu de l’Anoia disposen d’avantatges (descomptes) per tota la comarca acreditant-se per mitjà del carnet digital (que també et pots descarregar des d’aquesta aplicació a l’àrea privada) o físic.

What’s New

Version 2.0

Ara amb notificacions per què no et perdís cap novetat!

App Privacy

The developer, Albert Escobar, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News