Description

Al meer dan 10 jaar lang de meest geliefde weer-app van Nederland!

De Weerbericht applicatie haalt de weergegevens direct van het KNMI en is dus altijd betrouwbaar en up-to-date. De app verzamelt géén persoonlijke gegevens en is dus privacy-vriendelijk!

Het KNMI geeft voor Nederland elke tien minuten een weerbericht met de verwachtingen voor vandaag voor de lange termijn. Ook geeft het KNMI weerwaarschuwingen en -alarmen af. De Weerbericht app stuurt als één van de weinigen een push bericht als er sprake is van een weerwaarschuwing of -alarm.

Mogelijkheden:
• Weerkaart voor vandaag met temperatuur, wind, neerslag en bewolking.
• Weerwaarschuwingen en -alarmen per provincie.
• Weersverwachting en weerbericht opgesteld door het KNMI.
• Het weer op jouw locatie.
• Vandaag-weergave in het berichtencentrum.
• Notificaties voor weerwaarschuwingen en -alarmen voor je eigen provincie of het hele land.
• Gedetailleerde weerkaart met weertype, wind, zicht, temperatuur, luchtdruk en relatieve vochtigheid.
• Neerslagradar- / buienradar en satelliet animatie.
• Verwachtingen voor de komende week.
• Actuele en voorspelde UV-Index (zonkracht).
• Tijden voor zonsopgang en ondergang.
• Apple Watch™ ondersteuning.
• Advertenties kunnen worden uitgezet met een In App Aankoop.

Snel, veilig, en de meest accurate weerinformatie voor iedereen!

Informatie over het uitzetten van de advertenties:

Abonnement: verwijder alle advertenties
Omschrijving: Alle advertenties in de app worden verwijderd.
Periode: 1 jaar

Bij bevestiging van de aankoop wordt de betaling met je iTunes account uitgevoerd. Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je ten minste 24 uur voor de verlengdatum het automatisch vernieuwen hebt uitgezet. Binnen 24 uur voordat de abonnementsperiode eindigt zal de betaling voor vernieuwing worden uitgevoerd met je iTunes account. Je kan je abonnementen zelf beheren en het automatisch vernieuwen uitzetten nadat de aanschaf is voltooid. Indien van toepassing komt het ongebruikte gedeelte van een gratis uitprobeerperiode te vervallen wanneer tijdens het uitproberen een abonnement wordt aangeschaft.

Gebruiksvoorwaarden: https://www.p-edge.nl/nl/info/gebruiksvoorwaarden
Privacybeleid: https://www.p-edge.nl/nl/info/privacybeleid

What’s New

Version 6.3

Dankzij de steun en input van de vele gebruikers is hier versie 6 van Weerbericht Nederland.

De app heeft een vernieuwd uiterlijk met beter leesbare teksten en meer overzicht. Bovenaan het scherm is meer aandacht voor het weer op de huidige locatie. Ook de Vandaag-weergave toont nu het weer op de huidige lokatie én de verwachting op korte termijn. Wanneer gebruik van de lokatie wordt uitgezet dan wordt het gemiddelde voor heel Nederland zichtbaar.

Voor gebruikers van iOS 12 en hoger wordt de Donkere Modus nu ondersteund. Op de iPhone is het nu mogelijk om naast de buienradar ook de satellietanimatie te zien, die voorheen alleen op de iPad zichtbaar was. Op de iPad is de layout van de iPhone app nu aangehouden, maar dan horizontaal.

Ook op de Apple Watch is het uiterlijk verbeterd en is het weer op de huidige lokatie te zien. Wanneer gebruik van de lokatie wordt uitgezet dan wordt het gemiddelde voor heel Nederland zichtbaar. In het waarschuwingen scherm worden de kleurcodes van de betreffende waarschuwingen nu getoond. Het IJsselmeergebied en de Waddenzee zijn in dit scherm nu ook als gebied te selecteren.

De hele app is sneller geworden. Ook zijn er talloze kleine verbeteringen aangebracht. Zo worden windrichtingen beter weergegeven en windsnelheden beter berekend. De ondersteuning voor iOS 10 is nu afgeschaft. Nog steeds is de app volledig privacy-vriendelijk: locatie- of andere gegevens worden niet opgeslagen, bewaard of gedeeld met andere partijen. De gegevens komen rechtstreeks van het KNMI, zonder tussenkomst van andere partijen of buitenlandse datadiensten.

Ratings and Reviews

3.3 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

JorisM81 ,

Heel slecht sinds vernieuwde versie

Primaire probleem: heel erg langzaam. Laden van overzichtskaart duurt over wifi (op en iPhone 4) vaak rond 1 minuut. De vorige wat ruwere versie van de app was ook vrij langzaam maar niet zo extreem als de nieuwe. Ik heb de app een aantal maanden met plezier gebruikt: deed precies wat ik nodig had. Maar die nieuwe versie (die met al dat blauw en zogenaamd "mooier" design) is ronduit slecht. Ik ga hem nu verwijderen van m'n iPhone terwijl ik er geloof ik wel ooit voor betaald heb. Heel jammer!

Information

Seller
P-Edge media
Size
14.9 MB
Category
Weather
Compatibility

Requires iOS 11.4 and watchOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Verwijder alle advertenties. $1.49

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like