iPhone-Screenshots

Beschreibung

A Bakonyerdő Zrt. első túra navigációs applikációja, amely segíti és játékosan tájékoztatja a túrázót a környék nevezetességeiről és betyáros múltjáról. A Betyárvilág-túra navigációs app legfontosabb célja a közösség teremtés mellett, a túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára. A célirányosan megteremtett látványvilág mellett fontos megemlíteni, a túra során elérhető hangos előadásokat, amelyek narrációs szerepet is ellátnak. Az izgalmas történetek meghallgatását vagy elolvasását követően a túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk. A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.

Rajzfilmszerű

A túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára.

Hangos előadás

A betyár helyszínek történetének hangos előadása, amelyek narrációs szerepet is ellátnak.

Útvonalkövetés

A túrához fejlesztett egyedi útvonalkövetés betyáros kvízkérdésekkel. A túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk.

Offline működés

A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.

App-Datenschutz

Der Entwickler (Robert Komlodi) hat Apple keine Details über seine Datenschutzpraktiken und seinen Umgang mit Daten zur Verfügung gestellt. Weitere Infos findest du in der Datenschutzrichtlinie des Entwicklers.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Informationen

Anbieter
Robert Komlodi
Größe
72 MB
Kategorie
Lifestyle
Kompatibilität

Erfordert iOS 10.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch, Ungarisch

Alter
4+
Standort
Diese App verwendet möglicherweise deinen Standort, selbst wenn sie nicht geöffnet ist. Dadurch kann sich die Batterielaufzeit verkürzen.
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch