iPhone-Screenshots

Beschreibung

E themeluar në vitin 1991, EXFIS është një grup i kompanive private të fokusuara në tregtimin dhe furnizimin me derivate. EXFIS është një pjesëmarrës aktiv në biznesin e derivateve në Ballkan, me shërbime në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Aplikacioni EXFIS, është krijuar me qëllim që tua lehtësojë klientëve aktual dhe klientëve potencial, qasjen në derivatet që konsumojnë dhe kursimet që bëjnë në baza ditore apo mujore, duke qenë anëtarë të Klubit EXFIS. Ky në fakt është edhe aplikacioni i parë në Kosovë dhe rajon nga një kompani derivatesh, që ka si synim përmirësimin e shërbimeve ndaj klientit. Në mes tjerash EXFIS si aplikacion mobil mundëson:

- Regjistrim në Klubin EXFIS
- Kursime në çdo litër të blerë duke qenë anëtarë i Klubit EXFIS
- Skano dhe verifiko anëtarësinë direkt përmes aplikacionit mobil
- Pasqyrë e detajuar e kursimeve dhe shpenzimeve brenda aplikacionit, të sinkronizuara në kohë reale
- Shikimi i transaksioneve të detajuara qoftë për individë apo pronar biznesesh
- Përmbledhje mujor e transaksioneve në derivate, markete si dhe përmbledhje e kursimeve
- Informata të detajuara në lidhje me motin në bazë të lokacionit
- Forum i dedikuar për informata nga përdorues anëekënd Kosovës për gjëra të ndryshime si aksidente, probleme me kohën, telashe në trafik, etj.
- Vlerësimin e eksperiencës pas furnizimit me derivate me qëllim të përmirësimit të shërbimit
- Gjetjen e pompës më të afërt përmes Google Maps
- Seksion i dedikuar për medie si lajme, video, shkrime, etj.
- Përkrahje 24/7

Nëse ju pëlqen aplikacioni ju lutem të ndani kohë për një review në mënyrë që edhe të tjerët të mund ta përdorin dhe ta avancojm më tutje aplikacionin. Nëse keni vërejtje apo sugjerime mund të na shkruani gjithashtu.

Neuheiten

Version 1.1.1

- Notification issue bug resolved
- Continuous improvement and other bug fixes

App-Datenschutz

Der Entwickler, frakton, hat darauf hingewiesen, dass die Datenschutzrichtlinien der App den unten stehenden Umgang mit Daten einschließen können. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden möglicherweise erfasst und mit deiner Identität verknüpft:

  • Kontakt­informa­tionen

Nicht mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden zwar möglicherweise erfasst, aber nicht mit deiner Identität verknüpft:

  • Standort
  • Nutzungs­daten
  • Diagnose

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch