Screenshots

Beschreibung

Tedd próbára alapműveltséged a Kvízkerék játékkal! A játék több, mint 6000 kvízkérdést tartalmaz, összesen 22 kategóriában.

A kategóriát egy szerencsekerékkel pörgetheted ki. Egy-egy helyes válaszért 1000 pontot kapsz - kivétel az 5. és a 10. kérdés, ezekért 2000, illetve 5000 pont jár. A helyes válasz után dönthetsz: megállsz, és megtartod a pontjaid, vagy továbbmész, és kockáztatod, hogy rossz válasz esetén a pontjaid feleződnek. Egy körben legfeljebb 10 kérdésre válaszolhatsz egymás után.

A Beállításokban a hanghatások ki-, és bekapcsolhatók, valamint be lehet állítani, hány másodperc álljon rendelkezésre a válaszadáshoz.

A legjobb eredményeidet a játék eltárolja, illetve a játékok során összegyűjtött pontokkal az örökranglistára is felkerülhetsz.

A játékban az egyszemélyes mód mellett társasjátékra is van lehetőség. Ez azt jelenti, hogy egy-egy körben több játékos következik egymás után, és egymással versenyeznek a pontgyűjtésben. A társas módban gyűjtött pontok nem adódnak hozzá az örökranglista pontszámához.

Neuheiten

Version 1.22

Hibajavítás a kvízkérdésekben

Informationen

Anbieter
Bernadett Jili
Größe
18.1 MB
Kategorie
Spiele
Kompatibilität

Erfordert iOS 13.2 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Game Center

    Freunde herausfordern und Bestenlisten und Erfolge aufrufen.

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch