iPhone-Screenshots

Beschreibung

Ongemerkt word je vaak blootgesteld aan harde geluiden en hoge geluidniveaus.
Om je bewust te maken van het gevaar van te hard geluid, is de applicatie SafeNoise voor de iPhone ontwikkeld. Met de app meet je het geluidniveau in dB(A). Je ziet zowel het gemiddelde, als het maximale en momentane geluidniveau. Gelijktijdig geeft de app aan hoe lang je in het gemiddelde geluidniveau mag verblijven voordat dit geluidniveau schadelijk kan worden.

SafeNoise is gekalibreerd voor de iPhone 4, 5 en 6 met iOS10 en biedt een meetbereik van 50 tot 105 dB(A). SafeNoise werkt ook op een iPod en iPad maar je dient de kalibratiestand mogelijk aan te passen om een juist meetresultaat te krijgen. Je hebt daarvoor wel een geschikte geluidmeter nodig.

Je meetresultaten kun je opslaan in het geluiddagboek en bekijken door middel van grafieken. Je kunt je meetresultaten ook mailen om te verwerken in andere programma's.

Privacy
SafeNoise vraagt alleen toegang tot de microfoon om de geluidmetingen uit te kunnen voeren. SafeNoise maakt geen geluidopname maar vertaalt het spanningssignaal van de microfoon direct in een dB-waarde. De meetgegevens worden alleen op de telefoon opgeslagen en zijn niet van buitenaf bereikbaar. Alleen de gebruiker kan de gegevens versturen door middel van een mail met daarin een zip-bestand. SafeNoise heeft geen toegang tot het adresboek nodig noch tot de opgeslagen afbeeldingen, audiobestanden, videobestanden, tekstberichten of GPS gegevens.

Disclaimer
Het gebruik van de app is geheel voor eigen risico. Wij, noch de makers van deze app, aanvaarden op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor schade die mogelijkerwijs direkt of indirekt ontstaat door het gebruik van deze app.

Neuheiten

Version 3.1

Ten opzichte van versie 3.0 wordt de lichtsterkte van het beeldscherm pas na 1 minuut gedimd in plaats van na 6 seconden.

Bewertungen und Rezensionen

5.0 von 5
1 Bewertung

1 Bewertung

Informationen

Anbieter
Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs BV
Größe
2.5 MB
Kompatibilität

Erfordert iOS 8.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch, Niederländisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch