Screenshots

Beschreibung

TelMe Vikarie hjälper dig att snabbt tillsätta vakanta tjänster. Det är enkelt, sparar tid och resurser samt ger resultat med hög kvalitet.

Vikarietillsättning via SMS
Med några få klick skickar du ett SMS eller annat meddelande till vikarierna. I meddelandet beskrivs jobbet och personerna uppmanas att kontakta dig om de har möjlighet att ta uppdraget. När någon bekräftat att han eller hon tar jobbet skickas ett nytt meddelande ut till övriga om att tjänsten är tillsatt.

Sökbara profiler
Varje vikarie eller personal som är inlagd i systemet har en egen profil så att man enkelt kan plocka fram just de personerna man behöver för ett visst jobb. I profilerna kan man beskriva personens kompetens, när och var de kan jobba etc.

Schemaläggning
För att underlätta och planera vikarie­tillsättningen har TelMe Vikarie en väl utvecklad schemafunktion. Systemet har en smidig koppling mellan vikariernas och den fasta personalens scheman samt håller reda på regler för arbetstid.

Kommunikation med vikarierna
Det finns möjlighet att skicka olika typer av meddelanden från systemet: anrop om vikariebehov, tillsattmeddelande eller rena fritextmeddelanden. Meddelanden kan skickas antingen som SMS eller e-post.

Självservice
Vikarierna kan logga in och själva underhålla sina uppgifter via webben. Schema och lediga jobb är några av de funktioner de kan få tillgång till.

TelMe i mobilen
TelMe; Vikarie finns även med ett mer anpassat gränssnitt för mobilen, TelMe Mobile, som innehåller de viktigaste TelMe-funktionerna. Inloggning både för vikarien och för vikarietillsättaren.

App-Datenschutz

Der Entwickler (Parkeringslösningar Sverige AB) hat Apple keine Details über seine Datenschutzpraktiken und seinen Umgang mit Daten zur Verfügung gestellt.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch