Screenshots

Description

Med Karolines Køkken® appen får du let adgang til alle opskrifterne fra ét af Danmarks mest populære og inspirerende opskriftssites: karolineskøkken.dk. Find inspiration i tusindvis af spændende opskrifter og klar indkøbene med ét klik, direkte via appen eller forbered din egen indkøbsliste. Med Karolines Køkken® er alt hvad du skal bruge for at finde inspiration til og planlægge ugens måltider samlet ét sted, og du kan tilpasse appen til dine præferencer: Gem dine favoritter og fortæl appen, hvilke retter og ingredienser du allerbedst kan lide, så dit Karolines Køkken®-univers passer til lige netop dig.

I APPEN FINDER DU:
• Over 4500 unikke madopskrifter
• Artikler og inspiration fra Karolines Køkken®
• Ugens madplan
• Inspiration efter temaer og sæsonens råvarer
• Click&Cook®: Få leveret ingredienserne til dine opskrifter med ét klik
• Lav selv en indkøbsliste og tag appen med på indkøb
• Timer-funktion på hver enkelt opskrift
• Mulighed for at gemme og hurtigt tilgå dine favoritter
• Forretter, aftensmad, kager, desserter - alt sammen efter din smag

Find inspiration blandt 4500 opskrifter
Morgenmad, frokost, brunch, forret, aftensmad eller dessert? Fedtfattige, hurtige eller vegetariske opskrifter? I appen er der noget for enhver smag. Søg på en bestemt ingrediens eller navnet på en ret, og vælg blandt de mange populære opskrifter. Du kan også finde inspiration i vores mange temaer - fx til din studenterfest, grillaften, julemiddag, fødselsdag, konfirmation eller nytårsmenu. Eller du kan lade dig inspirere til nye retter med de bedste af sæsonens råvarer.

Følg ugens madplan direkte på din telefon eller tablet - og klar indkøbene med ét klik
Følg Karolines Køkkens ugentlige madplan eller vælg selv opskrifter blandt kendte favoritter og nye, spændende retter. Fra madplaner og opskrifter kan du nemt tilføje ingredienserne til din indkøbsliste i appen - eller bruge Click&Cook® til at tilføje ingredienserne til din online indkøbskurv. Alle ugens varer og ingredienser bliver leveret til dit dørtrin, så du undgår impulskøb og madspild. Og hvis du foretrækker selv at tage turen i supermarkedet, behøver du blot tage telefonen i hånden for at være godt rustet til at ugens indkøb.

Inspiration til dine smagsløg
Karolines Køkken hjælper dig med at finde præcis de opskrifter, som du vil kunne lide. Gem dine favoritter, og fortæl appen, hvad du ønsker mere eller mindre af: Så får du personlige anbefalinger baseret på, hvilke retter og ingredienser du allerbedst kan lide.

What’s New

Version 8.0.0

Vi har endnu en gang været i køkkenet for at inspirere, og menuen denne gang står på en helt ny forside. Kokken har sammensat en ret bestående af den klassiske opskriftsinspiration som du kender den, men denne gang krydret med ny inspiration i form af artikler og video, der altid er relevante for tiden og i sæson.

Information

Seller
Arla foods amba.
Size
175 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Danish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like