RTV Pendimi 4+

Hevzi Hasani

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Rtv Pendimi - Një nga mediumet e parë islame në gjuhën shqipe.
Në këtë aplikacion ju mund të dëgjoni Kanalin 1 i cili transmeton programe të ndryshme edukative dhe fetare, Kanalin 2 i cili transmeton 24 orë Kur'an nga lexues të ndryshëm botëror dhe Televizioni Pendimi me programe të ndryshme edukative fetare dhe emisione të drejtpërdrejta.

Më pranë të vërtetës me aplikacionin Rtv Pendimi

What’s New

Version 1.1

Fixed a bug where photos would clip.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Mandi-Muhammad ,

Muhammad-Mandi

Es Selamu Alejkum
Allahu ju shperblefte per punen dhe perkushtimin,jeni nje radio qe na kenaqni zemrat.!

App Privacy

The developer, Hevzi Hasani, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment