Laguna 4+

LAGUNA DOO BEOGRAD

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Izdavačka kuća Laguna osnovana je u Beogradu 1998. godine. Jedna je od najvećih izdavačkih kuća u Srbiji koja objavljuje blizu 400 novih naslova godišnje. Od nastanka je objavila preko 4.500 naslova.

Prva knjižara je otvorena 2009. godine u Beogradu, u Makedonskoj ulici, a iste godine i u ulici Kralja Milana 48, u zdanju beogradskog Studentskog kulturnog centra (SKC). Ubrzo je pokrenut i lanac knjižara Delfi, sestrinske firme koju je Laguna osnovala koristeći svoje, tada desetogodišnje izdavačko iskustvo, i ugledajući se na najbolje svetske primere i prakse. Danas lanac Delfi broji ukupno 45 knjižara.

Pored plasmana knjiga na tržištu Srbije, Laguna je prisutna i u Crnoj Gori, gde aktivno rade četiri kluba čitalaca, kao i u Bosni i Hercegovini, u kojoj Laguna ima osam klubova čitalaca. Postepenim širenjem, danas klub Laguninih čitalaca broji preko 600 hiljada članova raspoređenih u 60 čitalačkih klubova u 29 gradova u Srbiji.

What’s New

Version 1.1.0

- Unapređena dostava sadržaja
- Ispravke grešaka i manje optimizacije

App Privacy

The developer, LAGUNA DOO BEOGRAD, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Geopoetika e-knjižara
Books
BISIS
Books
Mladinska knjiga PLUS
Books
ebook024
Books
Buharija
Books
Ohridski Prolog 2
Books