Screenshots

Description

Izdavačka kuća Laguna osnovana je u Beogradu 1998. godine. Jedna je od najvećih izdavačkih kuća u Srbiji koja objavljuje blizu 400 novih naslova godišnje. Od nastanka je objavila preko 4.500 naslova.

Prva knjižara je otvorena 2009. godine u Beogradu, u Makedonskoj ulici, a iste godine i u ulici Kralja Milana 48, u zdanju beogradskog Studentskog kulturnog centra (SKC). Ubrzo je pokrenut i lanac knjižara Delfi, sestrinske firme koju je Laguna osnovala koristeći svoje, tada desetogodišnje izdavačko iskustvo, i ugledajući se na najbolje svetske primere i prakse. Danas lanac Delfi broji ukupno 45 knjižara.

Pored plasmana knjiga na tržištu Srbije, Laguna je prisutna i u Crnoj Gori, gde aktivno rade četiri kluba čitalaca, kao i u Bosni i Hercegovini, u kojoj Laguna ima osam klubova čitalaca. Postepenim širenjem, danas klub Laguninih čitalaca broji preko 600 hiljada članova raspoređenih u 60 čitalačkih klubova u 29 gradova u Srbiji.

What’s New

Version 1.1.0

- Unapređena dostava sadržaja
- Ispravke grešaka i manje optimizacije

Information

Provider
LAGUNA DOO BEOGRAD
Size
37 MB
Category
Books
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian, Bosnian, Bulgarian, Croatian, French, German, Hungarian, Italian, Lithuanian, Macedonian, Serbian, Slovenian, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like