iPhone Screenshots

Description

Zamisli, naruči i Korpa će da isporuči!
Gosti su se najavili u posljednji čas, a nemate ništa pripremljeno? - Nema mjesta panici, jer mi imamo rješenje :)
Uz Korpa aplikaciju za dostavu raznih vrsta proizvoda, namirnica, hrane i sl. u samo nekoliko klikova naručite bilo koji proizvod iz ponude iz udobnosti svog doma, posla ili nekog drugog mjesta. Naša mobilna aplikacija je brza, besplatna i pametna jer uz pomoć preciznog geo-ciljanja za Vas angažujemo najbližeg kurira koji narudžbu preuzima i dostavlja u preciznom roku.
Sa Korpa aplikacijom zaboravite na gledanje na sat, jer je napravljena na način da ste u toku sa statusom narudžbe u stvarnom vremenu tj. od momenta narudžbe do dolaska na željenu adresu. Notifikacijama ćemo Vas obavijestiti o svakom koraku, bilo da je u pitanju preuzimanje namirnica, priprema hrane ili kretanju kurira na interaktivnoj mapi.
Vaše vrijeme nam je dragocjeno zato je za realizaciju narudžbe dovoljan jedan minut, a dostava je na Vašoj adresi već između 20-50 minuta.
Platiti možete online ili prilikom dostave, izbor je Vaš!

What’s New

Version 1.4.5

Aplikaciju Korpa.ba ažuriramo što je češće moguće kako bismo je učinili što boljom i pouzdanijom. Nova verzija uključuje ispravke grešaka i poboljšanje performansi.
Hvala na korištenju Korpa.ba!

Ratings and Reviews

4.9 out of 5
711 Ratings

711 Ratings

Barb639! ,

This is a really good app

I really love it. I love the food and the good service.

ld0906 ,

Kasnjenje pri isporuci

Ocigledno je da ste zakljucili previse Ugovora, a nemate dovoljno radnika. Vise puta potvrdjeno da za narudzbe za koje pise 35 minuta Vi dostavljate preko 1 h. Od toga se na aplikaciji potrosi minimalno 10 minuta u pronalasku dostavljaca. Restoran me kontaktirao svaki put i javio da niste ispostovali rok i da ste zakasnili preuzeti, te se iz tog razloga hrana i ohladi.

Developer Response ,

Poštovani,


zaista nam je žao zbog Vašeg iskustva. Molimo Vas da nam se obratite putem kontakt forme navodeći ID broj Vaše narudžbe, kako bismo mogli izvršiti provjere i detaljnije ispitati o čemu je riječ. Lijep pozdrav!

Mafalos ,

Smece

Smece od aplikacije koja salje bespotrebne notifikacije i brise negativne ratinge

Developer Response ,

Poštovani,

zaista nam je žao zbog Vašeg iskustva. Rado bismo provjerili Vaše navode vezane za notifikacije koje prema Vašem mišljenju narušavaju kvalitet rada aplikacije, kao i komentar vezan za recenzije. Korpa podršku možete kontaktirati putem Kontakt centra http://korpa.ba/pomoc ili direktno na e-mail podrska@korpa.ba
Lijep pozdrav!

App Privacy

The developer, eKupon d.o.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Financial Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like