MaxBet.ba 17+

MAX BET DOO

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Osjeti magiju jedne od najvećih kompanija u gaming inustriji na teritoriji Balkana kroz optimizovanu aplikaciju koja ti nudi lakše i brže klađenje!
Preuzmi MaxBet iOS aplikaciju jer ti nudimo široku ponudu inovativnih mogućnosti za nezaboravnu zabavu!

Šta je ono što nudimo?

- Online sportsko klađenje sa ubjedljivo najboljim kvotama u ponudi uživo klađenja i najveći broj mogućih kombinacija u pre-match ponudi.

- Veliki broj mečeva koje igrači mogu da gledaju uživo na Livestream-u preko naše aplikacije, uz mogućnost praćenja dešavanja na terenu za sve mečeve fudbala, tenisa, košarke i hokeja uz statističke podatke.

- Notifikacioni sistem o live promjenama sa terena za željene mečeve.

- Personalizovani ekran preko koga lako možeš do željenog sporta koji možeš da odabereš kao omiljeni i tako mu pristupiš na jednostavniji i brži način.

- Registruj se putem MaxBet iOS aplikacije i ostvari bonus dobrodošlice koji je uvijek inovativan i u skladu sa ponudom i aktuelnostima na tržištu.Cash-out opcija sa najbolim uslovima na tržištu kako za pre-match, tako i za live ponudu kao rješenje koje će zadovoljiti i najprobirljivije igrače.

- Cash-out opcija sa najbolim uslovima na tržištu kako za pre-match, tako i za live ponudu kao rješenje koje će zadovoljiti i najprobirljivije igrače.


- Registruj se putem MaxBet iOS aplikacije i ostvari bonus dobrodošlice koji je uvijek inovativan i u skladu sa ponudom i aktuelnostima na tržištu.


- Najbrže rastući segment u svijetu priređivanja igara na sreću sa preko 3.000 slot igara, preko 40 najboljih svjetskih provajdera, kao što su: PragmaticPlay, Netent, Amusnet, Playson, Fazi, Novomatic, Synot i drugi.


- Posebno ističemo da uz slot igre na MaxBet iOS aplikaciji svakodnevno imaš priliku za osvajanje Multilevel Jackpota sa nevjerovatnim ciframa.


- Za ljubitelje uživo igre, tu su 24/7 aktivni uživo studiji širom svijeta sa voditeljima koji upotpunjavaju doživljaj. Pored klasičnih stonih igara, prepoznatljivih iz zemaljskih kazina, poput Ruleta, Blackjacka, Baccarata i drugih, možeš da uživaš u u uživo igrama koje se dešavaju u trenutku odigravanja sa direktnim video prenosom.


- Unikatni slot turniri, inovativni bonusi i besplatni spinovi samo su jedan dio bogate slot ponude promocija koja je uvijek široka i u interesu igrača.


- Poseban program za naše VIP korisnike koji će pronaći posebno zadovoljstvo i specijalan tretman prilagođen njihovim željama.


- Online virtuelne igre koje su sve popularnije, možeš da igraš preko svoje MaxBet iOS aplikacije. Najbolje svetske i domaće kompanije kao što su: SPRIBE, NSoft, Elbet i LiW i mnogi drugi obezbijedili su korisnicima mogućnost uživanja u virtuelnim sportovima, trkama pasa, konja, igrama na brojeve kao i brzim igricama koje su dostupne 24h. Najpopularnija među svima svakako je Aviator igra koju smo prvi na tržištu uvrstili u svoju bogatu ponudu.


- Sva potrebna statistika, tabele, objašnjenja i live chat u kom možeš da komuniciraš sa drugim igračima. Veliki broj turnira sa velikim nagradnim fondovima, jedinstvena ponuda JackPotova.

- Prva i jedinstvena platforma sa najvećom ponudom E-sports događaja u saradnji sa kompanijom Oddin. U ponudi su popularne igre poput: League of Legends, Dota 2, Counter-Strike, Call of Duty i mnoge druge.

What’s New

Version 20.22.1

The most recent changes in applications are related to optimizations of functionality in applications and their improvements.

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
25 Ratings

25 Ratings

kinghamby ,

App

Aplikacija ne radi već duže vrijeme

ZoxNot ,

Neradi

Sta je,sta se ceka? Popravljajte nebilo vas,hocu da se kladim.

Max01mmmm ,

M

Aplikacija ne radi odavno

App Privacy

The developer, MAX BET DOO, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Financial Info
  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Sportklub
Sports
FSS Live
Sports
FunScore - Gamify Predictions
Sports
NeuroBet - Bet With Your Brain
Sports
MobScores Football Live Scores
Sports
PRO Betting Tips
Sports