Schermafbeeldingen

Beschrijving

Door Apple verkozen tot "App Store Best of 2015"!


Ontwerp een idee met echte middelen, zoals foto's, tekst, vormen en lettertypen. Verzend het draadframe naar Photoshop, Illustrator, InDesign of Muse om het te verfijnen en af te werken.


Grafisch ontwerpers en kunstenaars kunnen een concept onderzoeken met:

• Bewegingen om tijdelijke tekst, basisvormen en bewerkbare tekstvakken te plaatsen.

• Hulplijnen en rasters om besturingselementen voor ruimte-indeling uit te lijnen en te gebruiken.

• Gratis lettertypen van Adobe Fonts of derden op hun apparaat geïnstalleerd.

• Het idee vanaf elk punt op de tijdlijn bewerken of terugspoelen.

• Het idee naar de desktop verzenden, waar het automatisch wordt geopend in InDesign, Illustrator, Photoshop of Muse.


Gebruik Comp eens met:

Photoshop

Illustrator

InDesign

Muse

Capture

Photoshop Mix

Photoshop Fix


REACTIES VAN GEBRUIKERS EN PERS

"Dit is een van de beste apps op mijn telefoon." - George Butler

"Ik ben enthousiast over de vooruitgang die deze app heeft geboekt. Ik heb de app gebruikt voor professionele lay-outs voor webontwerpideeën en het is een geweldige mobiele ontwerptool om zaken in een project op gang te helpen voor snelle iteraties in de beginfasen."- Ben MacKay


"Om te beginnen denk ik dat Comp een geweldige app is. Die schetsen op papier zijn vaak zoveel gemakkelijker om ideeën vast te leggen en kijk aan! Met deze app is het realiteit. Ik vind het geweldig om de app op zak te hebben zodat ik dingen kan uitproberen als ik tijdens het wandelen of de reis van of naar het werk ineens een idee krijg."- Andrew Paul HaywardJe kunt ook gebruikmaken van andere Creative Cloud-services zoals:

ADOBE STOCK

Gebruik royalty-vrije foto's en afbeeldingen met een hoge resolutie als tijdelijke middelen of middelen met een licentie.


BIBLIOTHEKEN

Eenvoudige toegang vanuit de app tot je middelen, waaronder Adobe Stock-afbeeldingen of -vectoren en kleurthema’s van Capture.


GEKOPPELDE MIDDELEN

Middelen die je vanuit je bibliotheek opneemt in Comp worden weergegeven als gekoppelde bestanden in Illustrator en InDesign en als slimme objecten in Photoshop.


MOGELIJK GEMAAKT DOOR CREATIVESYNC

Met Adobe CreativeSync zorg je dat je bestanden, lettertypen, ontwerpmiddelen, instellingen en meer direct in je workflow beschikbaar zijn wanneer jij ze nodig hebt. Start je creatieve werk met elk apparaat en werk zonder problemen verder op een ander apparaat.


2 GB BESTANDSOPSLAG

Voor het gebruik van mobiele apps van Adobe is een gratis Creative Cloud-basislidmaatschap vereist, dat 2 GB gratis opslagruimte omvat voor het synchroniseren en delen van bestanden.--------------------------------------------------------------------------------------------------------MEER OPSLAG (optionele in-app-aankoop)

Als je meer dan de toegekende 2GB aan Creative Cloud-bestandsopslag nodig hebt, kun je 20 GB extra kopen voor $ 1,99 (USD) per maand. De periodieke betaling wordt automatisch in rekening gebracht op je iTunes-account. Als je de service wil beëindigen, ga je naar de instellingen van je account en schakel je de automatische verlenging ten minste 24 uur vóór het einde van je factureringsperiode uit. Pro-rata betalen is niet beschikbaar - als je de optie voor automatisch verlengen uitschakelt, gaat de service door tot het einde van de factureringsperiode van die maand.


De kleine lettertjes

Je moet 13 jaar of ouder zijn en akkoord gaan met de voorwaarden en het privacybeleid van Adobe, te bekijken op: http://www.adobe.com/special/misc/privacy.html. Gebruik van mobiele Adobe-apps en online services vereist registratie voor een gratis Adobe ID als onderdeel van een gratis, basisniveau van Creative Cloud-lidmaatschap. Voor de online services van Adobe is een internetverbinding vereist. De services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet.

Nieuw

Versie 3.0.5

Opgeloste problemen en stabiliteitsverbeteringen

Beoordelingen en recensies

4.8 van 5
11 beoordelingen

11 beoordelingen

PhilipDeMaeyer ,

This is just Awesome

Thx Adobe!
I'm a professional webdesigner and I would not know any better way to safe time and money on frontend design and still have time for backend design left. With this I can sketch out ideas, come home and workout the site. Because I got a wireframe ready to code. The rest is photoshop magic.

Biloduo ,

Just amazing...

Very useful app to create mockups, sharing it and convert it to InDesign or other Adobe tools...

Knirpser ,

Amazing app!

This is really a godsend breakthrough app that i will use on an almost daily basis. It is truly intuitive and powerful. I am looking forward to later updates.

Informatie

Provider
Adobe Inc.
Grootte
153 MB
Categorie
Productiviteit
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Trad. Chinees, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© 2017 Adobe Systems Incorporated
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou