Schermafbeeldingen

Beschrijving

Airallergy richt zich vooral tot allergielijders en artsen. Deze applicatie informeert de gebruikers over de aanwezigheid en de concentraties van allergie verwekkend stuifmeel in de lucht, met het oog op een meer nauwkeurige diagnose en/of de eventuele voorgeschreven behandeling.
Het netwerk omvat vijf inzamelstations, die verspreid zijn over het hele land, gelegen in Brussel, De Haan, Genk, Marche-en-Famenne en Doornik. De gegevens van het inzamelstation te Brussel worden elke werkdag bijgewerkt. De gegevens voor de vier andere inzamelstations van het netwerk worden één keer per week bijgewerkt, gewoonlijk op dinsdag. De stuifmeelconcentraties worden geregistreerd van januari tot eind september, en de schimmelsporenconcentraties tot eind november.
Airallergie laat toe:
- het pollenseizoen van de verschillende allergieverwekkende bomen (berk, els, hazelaar, enz.) en kruidachtige planten (grassenfamilie, alsem-bijvoet) op te volgen
- via de optie geolocalisatie, de resultaten weer te geven die overeen komen met het dichtstbijzijnde inzamelstation
- de kalender te raadplegen die een overzicht geeft van de verschillende stuifmeel- en schimmelsporenperiodes die in het algemeen worden waargenomen in België
- informatie te verkrijgen over allergene planten en schimmelsporen (beschrijving, bloei- of sporulatieperiode, rol in allergie, enz.)

Nieuw

Versie 1.3.29

Nieuwe design Sciensano
Correctie van bugs

Beoordelingen en recensies

1.1 van 5
8 beoordelingen

8 beoordelingen

Gianpa67 ,

L’app ne fait pas le boulot

Pas assez de stations, pas assez de remontées d’informations. Bref, très peu d’utilité... les gens veulent les taux dans leur région au moment présent !

Zvezda2019 ,

Airallergy

App is niet goed niet handig de Nederlandse app zijn veel beter !! Jammer

Xmanos ,

App niet accuraat

De app ziet er veel belovend uit maar de juiste content ontbreekt. Bovendien staat de datum steeds op 01 januari 1982 en moet het manueel op de datum van vandaag zetten. Ook de meetstations worden niet onthouden.

App-privacy

De ontwikkelaar, WIV ISP, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Informatie

Provider
WIV-ISP
Grootte
106.7 MB
Compatibiliteit

Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou