iPhone Screenshots

Description

Registreer met Appje voor de Borst nauwkeurig wanneer, hoe lang en met welke borst jouw baby is geborstvoed. Vul ook het aantal luiers en de inhoud aan, net als het gewicht van de baby. Appje voor de Borst zorgt voor een handige timer, een duidelijk overzicht en volgt dit mee op.

Ook geeft de app de mogelijkheid om de resultaten te delen met de vroedvrouw. Op deze manier krijgt de vroedvrouw een duidelijk, gestructureerd overzicht, met slechts een klik.

Heb je nog nood aan extra informatie over borstvoeding? Appje voor de Borst zorgt voor informatie op maat, gebaseerd op de leeftijd van jouw baby.

Ontdek meer op https://www.appjevoordeborst.com

What’s New

Version 1.5

Bedankt om onze app te gebruiken! We hebben deze app weer onder handen genomen om je nog meer te kunnen helpen.

Wat is er veranderd?
- Je kan je wachtwoord herstellen via de app. Op het loginscherm vind je onderaan een link om dit te doen.
- We bieden ondersteuning voor de iPhone X en hoger ( alle toestellen met de inkeping).
- Een probleem is aangepakt waardoor we niet altijd je rapport doorstuurde naar de vroedvrouw. Dat is vanaf nu dus verleden tijd!

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
7 Ratings

7 Ratings

Neeka85 ,

Gebruiksvriendelijke app

Zeer gebruiksvriendelijke app. Enig minpunt is dat de begintijd van een voeding verkeerd weergegeven wordt. Wanneer een voeding uit meerdere "deelvoedingen" bestaat (vb. Eerst links, dan rechts), dan wordt als begintijd van de voeding de begintijd van de laatste "deelvoeding" weergegeven ipv die van de 1e.
Verder misschien nog een mogelijkheid tot verbetering: wanneer je nu een voeding start, is het niet mogelijk om iets anders te doen in de app (bvb. luier ingeven, naar overzicht van voedingen gaan)... Dit zou wel handig zijn.
Nog een foutje: bij het opslaan van het gewicht, wordt dit gewicht steeds vervangen door het gewicht bij geboorte.

Wiiiiiiiiii.... ,

Geen paswoord reset

App is OK, hoewel er zeker nog vele verbeteringen kunnen plaatsvinden.
Helaas is het niet mogelijk om een paswoord reset te doen waardoor ik geen toegang meer heb en ingegeven info over mijn baby'tje kwijt ben :-( . Heb een mail gestuurd naar de ontwerpster maar helaas nooit antwoord gehad. :-( :-(

Runfem ,

Top app, mijn meest gebruikte app!

Bijzonder handige app, en aangezien je je telefoon altijd bij de hand hebt, heb je je borstvoedingsgegevens ook altijd bij! Bij twijfel van L of R kan je steeds je laatste voeding/afkolving checken. Evenals de duur van het voeden die een indicatie geeft van voldoende of weinig gedronken! Ik raad deze app aan aan elke (borst)voedende mama, al 17 weken bijzonder tevreden van deze app!

Information

Provider
Lemon Companies BVBA
Size
15.3 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Lemon Companies BVBA
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like