iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

AXA Drive geeft u inzicht en persoonlijke tips om u te helpen uw rijgedrag te verbeteren.

RIJ - Stap in uw auto en start! (Vergeet uw veiligheidsgordel niet.) AXA Drive is geen GPS, daarvoor kunt u uw favoriete app of toestel gebruiken. AXA Drive draait op de achtergrond en zal uw rit niet onderbreken. Rit van 'punt A' naar 'punt B' voltooid? Stop uw rit op de app en wacht op de analyse. Ontdek hoe we uw vaardigheden om veilig te rijden beoordelen. Uw ritscore is gebaseerd op meerdere elementen zoals acceleratie, remmen, bochten en tempo.

LEER - Of uw score hoog was of ... eigenlijk niet zo hoog ... AXA Drive stuurt u - om u op de goede weg te zetten - een gepersonaliseerde ’veilig rijden‘-tip. Hoe kunnen tips worden gepersonaliseerd? We houden rekening met uw score, de aard van de wegen, de weersomstandigheden, de lengte van de rit en of u tijdens de dag of nacht reed. Ons doel is u te helpen leren!

VERBETER - Als u weet wat te verbeteren en hoe dit te verbeteren, rest er slechts één ding: verbeteren! Met een gedetailleerd dashboard kunt u dieper ingaan op de analyse van uw rijgedrag en uzelf uitdagen om een nog betere score te behalen.

Het is tijd om aan iedereen te bewijzen dat u de veiligste bestuurder bent, en dat is precies wat u kunt doen met AXA Drive.

Nieuw

Versie 2.2.5

Correctie en verbetering van de verbinding met de AXA drive key

Beoordelingen en recensies

1.4 van 5
5 beoordelingen

5 beoordelingen

RoBl_be ,

Onnuttige tips zonder bijkomende uitleg

Geeft telkens “u had een probleem met...” zonder meer detail. Moeilijk rijstijl te verbeteren als niet aangegeven wordt wat juist als probleem beschouwd wordt.

Pjeroo1974 ,

U heeft een probleem

Op elk moment dat ik naar de app kijk, heb ik een probleem. Een probleem met snelheid, een probleem met bochten, ... wát mijn probleem is, weet ik niet... Wat ik eraan kan doen, weet ik ook niet... dan denk ik dat niet ik, maar de app een probleem heeft. Een probleem van onduidelijkheid, vrees ik... Kunnen jullie daar iets op vinden, aub, en dit ook koppelen aan een locatie op de kaart? Dan pas kan ik proberen te begrijpen wat ik aan mijn rijstijl nog kan verbeteren!

SnydersRobin96 ,

Imprécis

Me reproche d'être trop lent a chaque priorité de droite et a chaque casse vitesse, impossible d'avoir une "allure" correcte. Inutilisable.

Informatie

Provider
GIE AXA Technology Services France
Grootte
65.5 MB
Categorie
Lifestyle
Compatibiliteit

Vereist iOS 11.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© AXA Group
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou