iPhone Screenshots

Description

Heb je zelfmoordgedachten en zoek je handvatten om hier mee om te gaan? BackUp biedt houvast met verschillende tools die je kunnen helpen een crisis te overbruggen of een volgende crisis te voorkomen. Ook als je iemand wilt helpen bij zelfdodingsgedachten kun je met BackUp aan de slag.

Verzamel belangrijke contactpersonen onder mijn BackUps: in nood kan je direct een sms versturen. Maak BackUp kaarten van activiteiten die je kunt ondernemen om zelf rustiger te worden op moeilijke momenten. Vul je BackUp Box met foto’s, muziek, quote’s en afspraken in de toekomst om naar uit te kijken. Maak in het Safetyplan een stappenplan om een crisis door te komen. Of help iemand anders er terug bovenop door iemands BackUp te zijn.

Je kunt de app zelf gebruiken. Wil je hem liever samen invullen met een vriend, vertrouwenspersoon of hulpverlener? Ook dat kan. Lees er meer over op http://www.zelfmoord1813.be/BackUp

Deze app is geen vervanging van professionele hulpverlening. Indien je aan zelfdoding denkt, raden we je sterk aan om contact op te nemen met een professionele hulpverlener. Een gesprek met de huisarts kan een eerste stap zijn. BackUp is een onderdeel van http://www.zelfmoord1813.be.

What’s New

Version 1.3

- Softwarefout opgelost bij het weergeven van BackUp kaarten
- Softwarefout opgelost bij het doorklikken in de popup met informatie van een BackUp

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Information

Provider
CPZ ASBL
Size
79.5 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VLESP: Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like