iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Limburg bezoeken is altijd een belevenis. Met de app ‘Bloesem & Oogst’ maak je je verblijf in de fruitstreek Haspengouw nog intenser. De app bevat filmpjes over het fruitverhaal, 6 fruitige knooppuntfietsroutes met GPS-navigatie, gastvrije logeeradresjes en het volledige fruitprogramma met o.m. rondleidingen in fruitbedrijven en –veilingen, fruit- en wijnterrassen, nocturnes, bloesemwandelingen,… Ideaal om je vakantie te plannen en vooraf een blik achter de schermen van de fruitbedrijven, wijndomeinen en veilingen te werpen. Eens ter plaatse blijft deze app jouw metgezel tijdens je fruitige uitstapjes of fiets- of wandeltochten.
Een app met pit!

Toerisme Limburg vzw is de initiatiefnemer van deze app en staat in voor de promotie van Limburg. De organisatie biedt toeristische ondersteuning aan de fruitstreek Haspengouw en zorgt voor unieke fruitige belevingen. Limburg is een echte vakantieregio, waar de toeristen optimaal ontvangen worden. Limburg, dichtbij & gastvrij.

Nieuw

Versie 1.0.3

- Optimalisaties voor iOS 9
- Content update

Beoordelingen en recensies

5.0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

SHT0034 ,

Pure beleving!

Ideale app om als zakgids te gebruiken bij het ontdekken van de fruitstreek in Limburg! Super gebruiksvriendelijke app boordevol interessante en interactieve informatie!

Informatie

Provider
Toerisme Limburg VZW
Grootte
177.2 MB
Categorie
Reizen
Compatibiliteit

Vereist iOS 8.1 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© 2015 Toerisme Limburg
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou