Blue-bike Belgium 4+

Mobit Belgium BVBA

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Blue-bike is een Belgisch deelfietssysteem waarmee je in België aan heel wat van trein- , tram- en busstations een fiets kan ontlenen.

Als Blue-bikelid heb jij met andere woorden altijd een fiets op zak! Want waar jij ook bent, met je Blue-bikekaart ontleen jij 24/7 een Blue-bike op al onze locaties om die laatste kilometers vlot, snel en comfortabel te overbruggen.

WAT KAN JE MET DE BLUE-BIKE-APP?

In de Blue-bike-app vind je een overzicht van alle Blue-bikelocaties in België, de beschikbaarheid per locatie en jouw persoonlijke rittenoverzicht. Bovendien kan je met de app ook Blue-bikes met een slim slot ontlenen door de QR-code op je fiets te scannen.

* Een overzicht van de locaties: In de Blue-bike-app vind je een kaart met alle Blue-bikelocaties waar je Blue-bikes kan ontlenen. Bovendien kan je realtime bekijken hoeveel fietsen er beschikbaar zijn op een locatie naar keuze.

* Jouw ritgegevens: In de Blue-bike-app kan je jouw gemaakte ritten raadplegen.

* Start een rit: Alle Blue-bikes met een e-slot kan je openen met je Blue-bikekaart, maar ook met je app. Scan de QR-code op de fiets via de app en ga meteen op pad!

* Je fiets defect melden: Je kan Blue-bikes met een e-slot defect melden vanuit de app mocht dat nodig zijn.

Opgelet: Om de app te kunnen gebruiken moet je lid zijn van Blue-bike. Lid worden doe je in enkele klikken op de website van Blue-bike. Met je login kan je nadien inloggen op de app.

Meer info: www.blue-bike.be.

Nieuw

Versie 1.3.0

- new feature: use 2 bikes at the same time on the same account
- improved performance

Beoordelingen en recensies

1,9 van 5
19 beoordelingen

19 beoordelingen

Oliververse ,

Niet mogelijk om in te loggen

Het was niet mogelijk om in te loggen.

JRune-be ,

Werkt niet

Vreselijke app. Verschillende keren geprobeerd met meerdere mensen en het is onmogelijk om een bluebike te unlocken… money down the drain. Fix dit aub!

JanVK2 ,

Welkom in 2005

Enkel ontlenen met een fysieke kaart, belachelijk.

App-privacy

De ontwikkelaar, Mobit Belgium BVBA, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Reizen
Diensten
Diensten
Reizen
Diensten
Diensten

Suggesties voor jou

Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten