Bongobos Lente 4+

Een educatief kleuterspel

HI10

    • 1,0 • 1 beoordeling
    • 1,99 €

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Bongobos Lente is de derde van vier seizoensgerelateerde apps voor kleuters van 2 tot 5 jaar. Een geanimeerd verhaal vol dieren gidst de kinderen doorheen het Bongobos, de lente en een reeks leuke, educatieve spelletjes. Ideaal voor gebruik op school én thuis.

• Illustrator FRIEDA VAN RAEVELS tekende de decors en personages
• Actrice en schrijfster IANKA FLEERACKERS vertelt het verhaal
• Educatieve uitgeverij VAN IN (SANOMA) waakte over de kwaliteit en kleutervriendelijkheid

Bongobos: een verhaal met spelletjes
De Bongobosbewoners laten kinderen op een leuke en leerrijke manier kennismaken met de seizoenen. Van vallende blaadjes over winterslapen tot jonge vogels die voor het eerst hun vleugels uitslaan. Verhaal en spel lopen hierbij naadloos in elkaar over.

Bongobos in het Kleuterspeluniversum
Bongobos behoort tot GriNs Kleuterspel-universum. Het doel: kinderen op een leuke en verantwoorde manier digitaal doen spelen én leren. Thuis en in de klas. De opkomst van tablets inspireerde GriN tot het ontwikkelen van een eerste app voor kleuters in 2011. Een boeiend leertraject dat smeekte om een vervolg: Bongobos.


FEATURES
Met Bongobos willen we voldoen aan de wensen en noden van kinderen, ouders én leerkrachten. Met volgende features bouwden we niet alleen een leuke, maar ook een gebruiksvriendelijk en educatief verantwoorde app:

• MULTITOUCH TECHNOLOGIE
Zo kan je kleuter met meer dan één vinger tegelijk het spel bedienen. Ouders, leerkrachten of kleutervriendjes kunnen dankzij deze techniek ook gezellig meespelen.

• HERKENBARE FIGUURTJES
Het Bongobos wordt bewoond door sympathieke dierenvriendjes. Vosje, Pluim en co gidsen de kleuters doorheen het bos en de veranderingen die elk seizoen met zich meebrengt.

• NAVIGATIE MET SYMBOLEN
Een intuïtieve, universele navigatie zorgt ervoor dat kinderen de app makkelijk zelf kunnen bedienen. Hulp van mama, papa, juf of meester is nauwelijks nodig.

• VOLWAARDIG VERHAAL
Een geanimeerd verhaal en kleurrijke personages gidsen de kleuters doorheen de seizoenen. Elk spelletje sluit aan bij een scène, maar je kan ook spelen zonder het verhaal te volgen.

• KLEUR- EN VORMHERKENNING, MOTORIEK, GEHEUGEN, TELLEN en CREATIVITEIT
spelen een belangrijke rol in de educatieve games

• MUZIEK OP KLEUTERMAAT
Naast spel en verhaal voorziet Bongobos in de muzikale wensen van het jonge publiek. Een aanstekelijk meezinger op kleutermaat verrijkt de audiovisuele ervaring.

• CREATIES VAN GEBRUIKERS
De tijdens de spelletjes getoonde creativiteit wordt instant beloond: creaties van de jonge gebruikers worden meteen in het verhaal geïntegreerd. Een leuke verrassing voor de kleuters.

• VERSCHILLENDE LEVELS
Een ruime hoeveelheid aan spelniveaus garandeert maximaal speelplezier en uitdagingen voor elke kleuter. Na het voltooien van een spelniveau drijven we de moeilijkheidsgraad telkens een beetje op.

Nieuw

Versie 1.2.0

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

64bit rebuild
ios11 supported names
better resource handling
count game fix
best available version updated to 1.2.0

Beoordelingen en recensies

1,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

App-privacy

De ontwikkelaar, HI10, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Games
Games
Games
Games
Games
Games