Schermafbeeldingen

Beschrijving

Bose Connect haalt alles uit je Bose Bluetooth®-product.

EENVOUDIG TOEGANG TOT ALLES
Snel toegang tot de belangrijkste functies van je producten, zoals de timer voor automatisch uitschakelen, volumeregeling en accustatus. Het is ook de eenvoudigste manier om meerdere Bluetooth-verbindingen te beheren. En dat is nog maar het begin.

DEEL DE MUZIEK
Met MUZIEK DELEN kun je samen naar muziek luisteren. Deel de ervaring met twee draadloze Bose®-hoofdtelefoons: luister samen terwijl een van jullie de muziek regelt. Met de nieuwe PARTYMODUS kun je twee SoundLink® speakers synchroniseren voor krachtiger geluid… ideaal om op twee verschillende plekken muziek te luisteren. En met de nieuwe STEREOMODUS ga je helemaal op in je muziek omdat het geluid in een linker- en rechterkanaal over twee gekoppelde speakers wordt verdeeld voor de ultieme stereo-ervaring.

HAAL ALLES UIT JE HOOFDTELEFOON
Dankzij de REGELBARE NOISE CANCELLING op onze QC®30 headphones bepaal je zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat door direct in de app de mate van onderdrukking van omgevingsgeluid aan te passen. En met de ingebouwde HARTSLAGMETER voor onze SoundSport® Pulse headphones kun je bovendien je hartslag bekijken in de app.

EN NOG VEEL MEER
Van het bekijken van productgegevens tot het personaliseren van instellingen, je haalt alles uit je draadloze producten van Bose. Je kunt zelfs de nieuwste software op de achtergrond downloaden en zelf bepalen wanneer je die wilt installeren. Zie hoe onze simpele app een wereld van verschil maakt.


* OPMERKING *

Bose Connect is compatibel met Bose Frames, QC®35, SoundSport® wireless, SoundSport® Pulse wireless, SoundSport® Free wireless, QuietControl™ 30, SoundLink® wireless II, ProFlight® headphones en SoundWear Companion speaker, SoundLink® Color II, SoundLink® Revolve, SoundLink® Revolve+, SoundLink® Micro en S1 Pro® speakers
 

Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op alle producten.
Het woordmerk Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. waarvoor een gebruikslicentie is verleend aan Bose Corporation.

Nieuw

Versie 8.1.1

Bedankt dat je de Bose Connect-app gebruikt. We updaten de app regelmatig, zodat je alles uit je Bose-producten kunt halen.

Voor Bose Connect versie 8.1.1 hebben we het volgende gedaan:
- De toegankelijkheid verbeterd
- Bugs gefixt, de gebruikersinterface verbeterd en wat algemene verbeteringen doorgevoerd

Beoordelingen en recensies

4.6 van 5
3.5K beoordelingen

3.5K beoordelingen

Rambo2000.1 ,

Rien à redire

Le compagnon ideal de mon casque Bose

carobose ,

Super cool!

J’adore ! Léger, facile à utiliser et confortable même quand on porte des lunettes ! A conseiller

Nikola butera ,

Petit truc en plus

Bonjour il faudrait pouvoir modifier les equalizer je trouve pour avoir son rendu de sorti audio idéal pour la personne. Sinon vraiment cool cette application je trouve 👍

Informatie

Provider
Bose Corporation
Grootte
245.8 MB
Categorie
Muziek
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors Nynorsk, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Thai, Trad. Chinees, Vereenv. Chinees, Zweeds

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© Copyright 2018 Bose Corporation
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou