Captures d’écran d’iPhone

Nouveautés

Version 3.47.0

Êtes-vous prêts pour l’automne ? boxx va permettre une transition en douceur vers cette nouvelle saison : la fonction Bilan énergétique affiche dorénavant des couleurs et images automnales.

Notes et avis

4.4 sur 5
1.2 k notes

1.2 k notes

Guy Closset ,

Tegels zonnepanelen verdwenen

Héél goeie app, maar...
Sedert de update naar de nieuwste versie (3.45.1) op de iPhone zijn de gegevens van de zonnepanelen niet meer te zien. In de vorige versie die ik op de iPad nog heb werkt dit nochtans behoorlijk.
Boxx blijkt helaas niet klaar voor de digitale meter van Fluvius. Niks meer af te lezen dus... Daardoor is boxx sedert kort bij ons waardeloos geworden. Voelt als een gemis!! (augustus 2019)

Réponse du développeur ,

Beste, Het spijt ons dat je een probleem met de app hebt. Mag ik je vragen om je klantnummer naar app.boxx@engie.com te sturen, samen met een beschrijving van je probleem en eventuele screenshots van de foutmeldingen?
Wat de slimme meters van Fluvius betreft, zijn we bijna klaar! Nog enkele dagen geduld en zullen wij je online instructies sturen om je boxx in te stellen om met je slimme meters te kunnen werken. Fijne dag!

jh23154 ,

Nog te verbeteren...

Na de update van 4/12 geen inlogproblemen meer... App werkt (ondanks vele negatieve feedback uit het verleden) nu wel behoorlijk. Het zou wel leuk zijn indien grafieken met de gemeten en gevraagde temperatuur zouden voorzien worden (zoals bij de ‘Smart Energy’ app van Engie). Bijvoorbeeld laatste 4 uur, 24 uur, 3 dagen en week.

Goeweekend ,

App engie

Sorry voor de mensen die de app afbreken maar ik denk voor die personen dat jullie er gewoon Nieks van kennen want die app werkt perfect !!!

Réponse du développeur ,

Top! Bedankt voor je positieve review ;-)

Informations

Distributeur
Electrabel SA
Taille
14 Mo
Catégorie
Utilities
Compatibilité

Nécessite iOS 10.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Français, Allemand, Anglais, Espagnol, Néerlandais

Âge
Classé 4+
Copyright
© 2019 Engie Electrabel SA
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Vous aimerez peut-être aussi