Burenregeling AGR GPS 4+

Multicall Business Services & Security

Designed for iPad

    • 5.0 • 4 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Vanaf 1 augustus 2020 gaat een nieuwe maatregel van MAP6 in. Wie vloeibare dierlijke mest met een burenregeling vervoert naar een afnemer die percelen landbouwgrond heeft in gebiedstype 2 of 3 zal vanaf dan een AGR-GPS-app moeten gebruiken.
De AGR-GPS-app wordt verplicht bij het vervoer van vloeibare dierlijke mest met een burenregeling naar alle percelen en/of de mestopslag van de afnemer die percelen landbouwgrond heeft in gebiedstype 2 of gebiedstype 3

De partij die de mest vervoert, dat is altijd de aanbieder of afnemer van de mest, moet gebruikmaken van een AGR-GPS-app. De aanbieder en de afnemer van de burenregeling moeten dus goede afspraken maken wie de mest vervoert en gebruik moet maken van de AGR-GPS-app.
Vervoer met erkende mestvoerder blijft verplicht vanaf 1 augustus in bepaalde gevallen
Hou in het achterhoofd dat jaarlijks vanaf 1 augustus elk vervoer van vloeibare dierlijke mest naar een perceel in gebiedstype 2 of gebiedstype 3, moet gebeuren door een erkende mestvoerder.
In dat geval is een burenregeling niet mogelijk. Die regeling geldt niet voor het vervoer van mest naar een perceel grasland of een blijvende teelt.
De AGR-GPS-verplichting bij burenregeling geldt het hele jaar door.

What’s New

Version 1.7.2

Ondersteuning voor meldingen

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

App Privacy

The developer, Multicall Business Services & Security, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Business
Business
Productivity
Business
Business
Productivity