Beschrijving

Buzz zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier haltes in je omgeving kan vinden, op basis van je GPS-locatie. Je kan er ook voor kiezen om op basis van naam, gemeente, adres… haltes te zoeken.

Van elke halte kan je realtime de doorkomsten, storingen en omleidingen raadplegen. Het overzicht toont steeds de meest actuele informatie op je iPhone, iPad en Apple Watch!

Doorklikken op het voertuig of het openen van de radar toont je de laatst bediende halte van een voertuig. Zo kom je snel te weten waar het voertuig van jouw rit zich bevindt.

De ondersteuning van haltebundels maakt het mogelijk om in één keer een overzicht te krijgen van alle realtime info langs meerdere perrons van een station of andere richtingen van een halte.

Via afstapwaarschuwingen ontvang je een notificatie wanneer je op de halteknop moet drukken. Zo mis je nooit meer je halte!

Nieuw

Versie 2.3.1

Verbetering voor de weergave van de app op iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

De locatie-tracking bij een ingestelde afstapwaarschuwing werd verbeterd, zodat de ingestelde afstapwaarschuwing niet stopt wanneer je een andere app opent.

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
11 beoordelingen

11 beoordelingen

xkemsterx ,

Mijn feedback

Het is beter dan de lijn maar jammer dat je de namen van de haltes niet kunt zien.

Amicuos ,

Love it

Geweldig! Heel beter ! Precies, handig en gemakkelijk voor iedereen .

ToMiKoN ,

De App zoals De Lijn hem had moeten maken!

Deze app is zo goed dat hij veel beter is dan deze van de lijn! Een simpele lijst view van haltes in de buurt is super handig! Verder heeft de app dark mode, schalende lettertypes, kaarten en natuurlijk alle live data van De Lijn!

Gewoon downloaden!

App-privacy

De ontwikkelaar, Joren Vos, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou