CoManage 4+

Facturatie en CRM app

Cre8 BV

  • 5,0 • 7 beoordelingen
  • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Regel als zelfstandige nog sneller onderweg jouw vervelende administratieve zaken met de CoManage app, zoals bonnetjes en facturen inscannen, facturen op betaald zetten, offertes keuren, voortgang van projecten en overzichten inzien. En dit allemaal met 7 op 7 support.

Met de CoManage app documenteer je als zelfstandige of klein bedrijf nog eenvoudiger kosten of facturen. Je maakt gewoon meteen na dat restaurant bezoek een foto van jouw bonnetje en voert de rest van de gegevens in. Zo hoef je niet meer al die losse bonnetjes te bewaren en achteraf jouw administratie te doen. Plus het is niet erg meer als je die bonnetjes kwijt raakt.

Je kan gemakkelijk onderweg jouw overzichten erbij pakken. Zo weet je bijvoorbeeld precies of je al genoeg facturen hebt uitgestuurd om heerlijk vakantie te kunnen blijven vieren.

Bepaalde quick actions kan je onderweg via jouw smartphone of iPad al uitvoeren. Je kan facturen op betaald zetten, factuur herinneringen versturen, offertes goedkeuren en afkeuren. Zo kan je onderweg al een paar to do’s afstrepen. Dat lucht op!

Op bezoek bij een nieuwe klant? Voeg gemakkelijk meteen alle nieuwe klantgegevens toe aan jouw klantenbestand. Of bereid je voor op jouw gesprek met die bestaande klant door nog snel even de omzetgegevens van deze klant in te zien. Jouw volledige CRM beheer neem je met je mee onderweg.

Doordat de CoManage app volledig is afgesteld op jouw smartphone of iPad, heb je nog meer gebruiksgemak.

Wij staan 7 dagen per week voor jou klaar via mail en chat. Met de CoManage app wordt contact met ons opnemen nog makkelijker. Wij reizen gewoon mee in jouw broekzak. Heb je een vraag? Of werkt er iets niet in de app? Stel dan jouw vraag gemakkelijk via onze contactoptie in de app.

Over CoManage: Wij willen bedrijfsadministratie van ondernemers zo eenvoudig mogelijk maken. Of je nu een grafisch ontwerper bent of een schrijnwerker, wij zijn graag de partner voor jouw administratie. We werken daarom iedere dag aan betere oplossingen voor facturatie, offertes, voorraadbeheer en klantenbeheer. Daarnaast bieden we 7 op 7 service, zodat we jou altijd kunnen helpen als je even vastloopt met die vervelende administratie.

Nieuw

Versie 1.0.1

We losten een fout op bij het weergeven van facturen.

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
7 beoordelingen

7 beoordelingen

Nikhil.lal ,

Fijne app

Heel fijn dat deze eindelijk beschikbaar is! Handig.

Olivier Hebbelinck ,

Een woord "TOP"

Het is echt wat ik nodig had om de betalingen van de klanten op een heel envoudig manier op te volgen.
Ook voor informatie van de klanten op te zoeken als ik onderweg ben.
Ik gebruik al een paar jaren Comanage en voor mij is het de beste facturatie programma dat er bestaat voor mijn behoeften.
Ook de helpdesk is onmiddellijk reactief als ik een vraag stel via de chat.

Testman007 ,

Super

Echt super fijn om mee te werken

App-privacy

De ontwikkelaar, Cre8 BV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Financiële gegevens
 • Contact­gegevens
 • Contacten
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk
Productiviteit