iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

De nieuwe Cycling Vlaanderen ScanApp laat organisatoren van recreatieve fietstochten, die op de kalender van Cycling Vlaanderen zijn opgenomen, toe om deelnemers te registreren. Met de ScanApp bezorgen we de recreatieve clubs een nieuwe handige tool, die ook de gegevens van onze leden beter beschermt. De barcodes op de lidkaarten van leden van Cycling Vlaanderen kunnen er mee ingescand worden om te verifiëren of men over een geldig lidmaatschap beschikt. Ook identiteitskaarten van leden van Cycling Vlaanderen kunnen ermee verwerkt worden. Daarnaast biedt de ScanApp de mogelijkheid aan om dagvergunninghouders te registreren.

Nieuw

Versie 1.2.0

Herwerking van de interne werking van de app

Beoordelingen en recensies

3,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

App-privacy

De ontwikkelaar, Wielerbond Vlaanderen, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou