Screenshots

Description

Belangrijk: Update naar de 2.5.0 (of hoger) versie of installeer de 2.5.0 (of hoger) versie om verzekerd te zijn van de laatste steencollectie informatie!

De Rijswaard Stenenzoeker app geeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig de juiste steen te vinden in de gehele Rijswaard-collectie, op elke locatie! Heeft u een kleur- en maatvaste baksteen nodig voor een bouwproject? Bent u op zoek naar een bijzondere steensoort die perfect bij uw gevelontwerp past? Zoekt een betrouwbare partner die u elke gewenste steen kan leveren? Zo’n partner is De Rijswaard. Al meer dan honderd jaar! Dankzij onze uitgebreide collectie vormbak-, handvorm-, strengpers en vormstenen (specials) hebben wij voor ieder bouwproject een passende oplossing. Onze bakstenen zijn kleur- en maatvast en in elke hoeveelheid verkrijgbaar. Ook in mixsortering! De Rijswaard Stenenzoeker app maakt het u vanaf nu nog eenvoudiger om die perfecte steen te vinden.

What’s New

Version 2.5.0

- Land / taal keuze toegevoegd.

Belangrijk: Update naar de 2.5.0 versie of installeer de 2.5.0 versie om verzekerd te zijn van de laatste steencollectie informatie!

Information

Provider
Steenfabriek De Rijswaard BV
Size
11.8 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like