iPhone Screenshots

Description

Jaja, we dromen allemaal ergens van. Maar om die dromen te realiseren, moet je ze ook concreet durven maken. Geef jezelf dus een budget en een deadline, koppel je spaarrekening en Didid wordt je persoonlijke coach. Het wordt helemaal plezant als je vrienden je dromen kunnen volgen — en als ze je sponsoren!

Droom
Een wereldreis, designer sneakers, een e-mountainbike, een sterrenrestaurant — laat je maar eens goed gaan. Je kan zelf je droom from scratch opbouwen of ideetjes kopiëren van andere dromers die op Didid zitten.

Budgetteer
Maak het allemaal zo concreet mogelijk door er een budget op te plakken. Verdeel je reis naar Ibiza bijvoorbeeld onder in de kost van het vliegtuig, het hotel en de champagne in de club. En dan spaar je alles beetje bij beetje bijeen.

Koppel je bankrekening en spaar interactief
Zit je bij BNP Paribas Fortis, Hello bank! of Fintro? Dan kan je meteen je rekening koppelen aan Didid, zodat het allemaal nog sneller vooruit gaat. Ben je klant bij een andere bank, dan kan je Didid al volop gebruiken om je dromen vorm te geven, en ze te laten sponsoren door vrienden en familie.

Laat je sponsoren
Dood aan cadeaubons en kousen voor kerstmis! Echte vrienden zijn vrienden die je sponsoren op Didid. Dat kan heel makkelijk en je hoeft er geen hele crowdfundingcampagne voor op poten te zetten.

Je dromen zijn veilig
Didid volgt de strenge Europese regelgeving rond veiligheid en privacy. Wij beschermen je gegevens en zorgen dat je dromen en je budget veilig zijn. Droom zacht!

Oops, I Didid again
Genoeg getreuzeld. Word wakker en maak je dromen waar!

What’s New

Version 1.5.3

In deze versie brengen we volgende verbeteringen aan de app:
- "Clip to Didid"-ervaring
- Weergave van de droomitems
- Financiële schermen verduidelijkt
- Problemen aan de navigatie op sommige toestellen

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
49 Ratings

49 Ratings

Marc023 ,

Dromen worden waar

Leuk dat je je dromen kan laten sponsoren zonder dat er een commissie af gaat! Dat is bij de meeste crowdfunding platformen wel anders!

Developer Response ,

Hoi Marc! Dat opent inderdaad een zee aan mogelijkheden voor wie eens iets anders dan sokken wil ontvangen op verjaardagen en andere aangelegenheden. :) We kijken al uit je vervulde dromen op Didid te spotten !

WR3333 ,

Cool

Superhandig. Meestal blijf het bij dromen bij mij. Ook de sponsoring is handig

Developer Response ,

Hey! Bedankt voor de review! Wij worden alvast laaiend enthousiast als jij je dromen kan vervullen, daar gaan we voor! ;)

EagleyeD2 ,

Net Pinterest, maar dan beter

Dit lijkt op Pinterest, maar doet veel meer. Je kan al je inspiratie voor je droom bewaren op een prikbord en de app berekent dan het budget dat je nodig hebt voor de droom. Je kan zelfs je bankrekening linken met de app om te sparen voor je droom. En anderen kunnen geld schenken voor je dromen via de website.

Van al de apps op mijn telefoon gebruik ik er maar een paar regelmatig, maar deze app ga ik denk ik wel blijven gebruiken!

Superleuk ook om te zien waar anderen van dromen!

Developer Response ,

Hoi EagleyeD2, van zo'n review worden wij dolenthousiast, dank je! We kijken uit naar je eerste verwezenlijkingen in Didid! Droom zoet

Information

Provider
Let's Didid SA
Size
135.8 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch, French

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Let's Didid NV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like