Schermafbeeldingen

Beschrijving

Mensen met Autisme en/of een verstandelijke beperking hebben vaak nood aan een duidelijke planning, dit voorkomt chaos en brengt rust. Met Doit is dit op een eenvoudige manier te verwezenlijken. Onze webapplicatie laat je toe om, samen met je begeleider of alleen, jouw schema op te stellen. Je kan dit inrichten naar jouw behoefte met of zonder iconen of kleurenlabels. De planning wordt via het netwerk naar je smartphone verstuurd en tijdsgestuurde berichten houden je op de hoogte van de taken die je dient uit te voeren.
Uitgevoerde taken kan je afvinken en worden geregistreerd in de webapplicatie. Dit geeft jouw begeleider de mogelijkheid om via de FollowUp app het verloop van jouw dag te volgen en indien nodig ondersteuning te bieden.
Door het verzamelen van deze gegevens kan men jouw evolutie analyseren en het zorgplan bijsturen.

Nieuw

Versie 6.2.1

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

- probleem bij aanmaken nieuwe taken opgelost

App-privacy

De ontwikkelaar, Lucine bvba, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou