Doktr – Medische Consultaties 17+

Snel doktersadvies via video

Proximus

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Doktr is een app waarmee je snel met geregistreerde Belgische dokter kan spreken via een video-consultatie. Zo krijg je veilige medische zorg en dit van waar je wil.

Hoe werkt het?
1. Log veilig in met itsme
2. Beantwoord enkele korte vragen over je klachten
3. De dokter contacteert je via de app en start de consultatie
4. Ontvang een samenvatting en eventuele voorschriften in de app

Alle huisartsen zijn geaccrediteerd in België. Wanneer ze niet aan de slag zijn in de doktr app, werken ze in dokterspraktijken of ziekenhuizen.

Met welke problemen kan doktr mij helpen? Je kan bij ons terecht voor alle courante klachten, zoals:

Infecties · problemen met de luchtwegen · Allergie · Huidproblemen (uitslag, acne, eczeem, psoriasis, koortsblaasjes …) · Hoest · Koorts · Kinderziekten · Insecten- en tekenbeten · Hoofdpijn · Buikpijn · Anticonceptie- Oorpijn

Als de dokter na de consultatie oordeelt dat je medicatie nodig hebt voor je klachten, dan zal hij/zij je het juiste voorschrift bezorgen. Als je te ziek bent om te werken, dan zal je een afwezigheidsattest ontvangen via de app.

Meer weten? Ga naar https://doktr.be/nl/hoe-het-werkt

Nieuw

Versie 1.2.3

Update om uw ervaring te optimaliseren

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
144 beoordelingen

144 beoordelingen

robinevc ,

Veel handiger dan naar de dokter gaan

Had een voorschrift nodig en kon pas volgende week een afspraak maken bij de dokter. Heb via de Doktr app een consultatie gedaan. Ik kreeg eerst een bot die mij wat vragen stelde, waarna een dokter het overnam, telefonisch heeft hij nog enkele bijvragen gesteld en het voorschrift via de app doorgestuurd. Zo kon ik meteen naar de apotheker en werd me een doktersafspraak uitgespaard. Top!!

Reactie van ontwikkelaar ,

Leuk om te lezen 💚 Dank je wel om de doktr app te gebruiken :-)

22662277 ,

Consultatie

Ik heb de app al een aantal keren gebruikt als mijn huisarts afwezig is. Ikzelf als verpleegkundige weet meestal wel wat te doen maar soms heb je echt advies nodig van een arts. Ik heb nog nooit langer dan 5min moeten wachten. Altijd een vriendelijk iemand aan de lijn die begripvol is en me steeds verder helpt en geruststelt. Heel tevreden over deze app. Ik zit ook met kleine kinderen thuis. Deze liggen dan te slapen, je kan niet zomaar weg en toch kan je even een dokter spreken. Super!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo, dankjewel voor je positieve review! Leuk om te lezen 💚

G-T-P ,

Werkt niet

App gedownload, wanneer ik dan probeer in te loggen via itsme dan stuurt itsme me naar Safari om de doktr app te downloaden via hun website. Inloggen is onmogelijk… dan krijg ik antwoord van doktr waaruit blijkt dat ze probleem niet begrijpen. Stuur ik informatie naar hun e-mail… werkt ook niet. Op Twitter zie ik dat zelfde probleem ook met vorige iOS was. Geeft niet veel vertrouwen… app terug verwijderd

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi, jammer om te lezen dat het niet lukt om de app te downloaden. Is het eventueel mogelijk om meer info te delen over het probleem, als het mogelijk is met screenshots & de technische info van je smartphone zoals welke versie van iOS jij hebt. Dit mag je mailen naar info@doktr.be. 💚

App-privacy

De ontwikkelaar, Proximus, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Amusement
Diensten
Zakelijk
Zakelijk
Diensten
Zakelijk

Suggesties voor jou

Geneeskunde
Gezondheid en fitness
Geneeskunde
Geneeskunde
Geneeskunde
Gezondheid en fitness