eC32 4+

Tijdelijke werkloosheidkaart

ONEM-RVA-LFA

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de controlekaart tijdelijke werkloosheid voert u online arbeidsdagen, ziektedagen, vakantiedagen en andere niet-vergoedbare dagen van de lopende werkloosheidsmaand in. Op het einde van de maand vraagt u met de kaart elektronisch de uitbetaling aan bij uw uitbetalingsinstelling.

Uw uitbetalingsinstelling berekent het bedrag van uw vergoeding op basis van de gegevens die u hebt aangegeven via uw elektronische controlekaart C3.2A.

Om uw uitkeringen te krijgen die aan uw uw elektronische controlekaart C3.2A gerelateerd zijn moet u aangesloten zijn bij een uitbetalingsinstelling:

• ofwel een overheidsinstelling: de Hulpkas voor werkloosheidsuitkeringen (HVW);
• ofwel een uitbetalingsinstelling van een vakbond: het ABVV, de ACLVB of het ACV.

Nieuw

Versie 0.3.1

correctie van de inlogmethode.

Beoordelingen en recensies

2,3 van 5
21 beoordelingen

21 beoordelingen

Luciano 13 ,

Waardeloze app

Waardeloze app.
Foutmeldingen aan de lopende band.

Reactie van ontwikkelaar ,

Goedendag. U kunt van maandag t / m vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur contact met ons opnemen op 02/511.51.51 of via ons contactformulier op de portaalsite van de sociale zekerheid. Met vriendelijke groeten.

Mattias zonder h ,

Itsme login werkt niet

Wegens doorverwijzing in de interne browser van de app werkt de login via itsme niet meer, na verificatie bij itsme krijg je een foutcode in je standaard browser

Reactie van ontwikkelaar ,

Goedendag. Indien u nog steeds problemen ondervindt bij het aanmelden kunt u van maandag t / m vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur contact met ons opnemen op 02/511.51.51 of via ons contactformulier op de portaalsite van de sociale zekerheid. U heeft ook toegang tot uw werkloosheidskaart via https://www.mysocialsecurity.be/ Met vriendelijke groeten.

Erframat ,

oke

intussen werkt alles naar behoren

App-privacy

De ontwikkelaar, ONEM-RVA-LFA, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Burgerprofiel
Productiviteit
Fluvius Prepaid
Productiviteit
Doccle
Productiviteit
proTime
Productiviteit
gimme - oudercommunicatie
Productiviteit
myID.be
Productiviteit