EEVEE - Volg uw laadkosten 4+

Ontdek de data van je wagen

EEVEE

Ontworpen voor iPhone

  • 4,7 • 366 beoordelingen
  • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek de data van jouw elektrische of hybride wagen. Bekijk laadkosten, rijgegevens, efficiëntie, bereik, gezondheid van de batterij, ... We krijgen de gegevens rechtstreeks van uw auto, zonder extra hardware. EEVEE is compatibel met Tesla, BMW, Škoda (beta), Mercedes-Benz, Audi (beta) en MINI.

# ONTDEK LADEN & RIJDEN
Krijg inzicht in uw totale laadkosten over verschillende locaties. Wij volgen alle laadsessies via een beveiligde verbinding met uw auto. Ontdek gedetailleerde rapporten, een handig geschiedenislogboek en krachtige grafieken. Volledig automatisch!

# EENVOUDIGE ONKOSTENNOTA'S
Gebruik onze professionele PDF-rapporten om uw onkosten te declareren of laadkosten op te nemen in uw boekhouding. Genereer handmatig rapporten of laat ze automatisch naar uw e-mail sturen. Allemaal gratis!

# HANDIGE INZICHTEN
Wij presenteren al uw autogegevens op een intuïtieve en leuke manier. Verken uw laad-, rij-, parkeer- of batterijgegevens als nooit tevoren. Of ontdek uw kilometerstand of actieradius voorspellingen, aangedreven door AI.

// IS MIJN AUTO COMPATIBEL?
U kunt een groot aantal auto's connecteren van Tesla, BMW, MINI, Mercedes-Benz, Audi en Škoda. We werken actief samen met meer fabrikanten om ze aan te sluiten op het EEVEE-platform.

// HOE WERKT HET?
Wij integreren rechtstreeks met uw elektrische of hybride auto met behulp van officiële API-diensten van autofabrikanten. Wij gebruiken veilige authenticatie protocollen zoals OAuth 2.0 en toonaangevende encryptie mechanismen om de veiligheid van uw gegevens te garanderen.

// WAAROM IS EEVEE GRATIS?
Wij bieden een zakelijke oplossing voor bedrijven met een elektrisch of hybride wagenpark. Hiermee kunnen zij het gebruik en de kosten van hun wagenpark bijhouden. Deze dienst wordt aangeboden als een betaald abonnement. Daarom kunnen we de driver app gratis maken.

Dus, waar wacht je nog op? Download & ontdek!

Nieuw

Versie 2.15.0

Small optimizations and bug fixes.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
366 beoordelingen

366 beoordelingen

Sygnk ,

Master piece !!!!

Amazing app, even most famous car companies can’t make this good app. Absolutely everything there is for an EV cars. Perfect!
No words!!

SanderF4 ,

Glitchy as hell.

Too many bugs to be able to rely on.

EricVCamp ,

Super eenvoudige app

De app geeft in een mooi overzicht grafisch al de gewenste info weer…. Ook het bedrag dat je werkgever terug geeft! Gewoon wagen registreren en werkgever identificeren en klaar is kees!

App-privacy

De ontwikkelaar, EEVEE, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Contact­gegevens
 • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Chargeprice
Navigatie
Freshmile – Charge points
Navigatie
Electra - Oplaadstations
Navigatie
OVO Charge - Powered by Bonnet
Navigatie
IONITY
Navigatie
Supercharger map for Tesla
Navigatie