Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de EHBO-app van het Rode Kruis heb je alle informatie over eerste hulp bij ongevallen op zak.

Weet jij altijd wat je moet doen bij ongevallen? Jaarlijks raken 7,6 miljoen mensen gewond bij een ongeval. Met de vernieuwde EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis heb je altijd betrouwbare informatie over hoe je bij deze ongevallen handelt. Of het nu gaat om een brandwond, een wespensteek of een bloedneus, de app vertelt je duidelijk wat je moet doen bij elk ongeval.

- Officiële app van het Nederlandse Rode Kruis
- Informatie over meer dan 80 veelvoorkomende EHBO-situaties
- Handig bij bijna alle ongevallen, van kneuzingen tot insectensteken
- Betrouwbare informatie
- Eenvoudige instructies volgens de officiële richtlijnen
- Gesproken instructies bij o.a bewusteloosheid, reanimeren en brandwonden
- Geeft snel de juiste informatie, ook bij nood of paniek
- Persoonlijke inbox met speciaal voor jou geselecteerde EHBO-nieuws
- Met link naar webshop van het Rode Kruis voor producten en cursussen

Met de officiële EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis ben je altijd voorbereid op ongevallen en hoef je in geval van nood niet ver te zoeken voor betrouwbare informatie. Download de app nu!

Nieuw

Versie 7.2

Nieuw: blijf op de hoogte van het laatste EHBO gerelateerde nieuws in je persoonlijke inbox. In deze inbox krijg je altijd voor jou geselecteerde informatie.

De feedback die we hebben ontvangen hebben we verwerkt om de app nog beter te laten werken. Zo hebben we onder andere de inschrijving voor de nieuwsbrief, de navigatie en de zoekfunctie verbeterd.

Beoordelingen en recensies

4.3 van 5
27 beoordelingen

27 beoordelingen

Joff-76 ,

AED’s melden

Via deze app kan je AED toestellen melden die her en der staan, zo kan je levens redden.

ICool 2 ,

Geweldig

Deze app kan levens redden! Alles is zeer duidelijk. Dankzij deze app weet ik wat ik moet doen in noodgevallen, het heeft me zelfs aangezet om binnenkort een EHBO-cursus te volgen.

IvoThyssen ,

App rode kruis

Deze app is geweldig voor onderweg. Ik heb een cursus ehbo gevolgd voor het exaam ben ik geslaagd. Naar je weet gaandeweg denk je, hoe moest dat nu weer. Een handboek heb je niet altijd bij je, naar je smartphone met de app van het rode kruis erop heb je steeds op zak. Handig dus als je het nodig hebt. Reanimeren en defibrilatie hebben we echt heel veel gesimuleerd, en oefening baart kunst. Deze kunst heb ik volledig onder de knie. Voor de leek staat er in de app veel info. Iets wat toch het verschil maakt.

App-privacy

De ontwikkelaar, Het Nederlandse Rode Kruis, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou